Miesten vihkisormukset

3316 tuotetta [i]
/
Pikasuodatin
Valitse Metalli Alloy
Metallivärinen Väri
  • Lisää
    Filter
Taulukkona 
Aseta laskeva suunta
Tuotteet 1-30/3316
per sivu
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 3316 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
TYYLIT
Kivi
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Loading... Ladataan lisää hakutuloksia...
Taulukkona 
Aseta laskeva suunta
Tuotteet 1-30/3316
per sivu

Miesten vihkisormukset - Hääsormukset miehille GLAMIRA.fistä

GLAMIRAn miesten vihkisormukset ovat tehty laadukkaimmista metalleista, jotka kestävät eliniän ja ne myös näyttävät loistavilta sormessasi. Hääsi ovat yksi elämäsi tärkeimmistä tapahtumista ja GLAMIRA vaalii tätä päivää hurmaavilla ja tyylikkäillä sormuksilla. Miehet haluavat näyttää rohkeilta ja itsevarmoilta. GLAMIRA tarjoaa ”juuri sen oikean” miesten vihkisormuksen, jota kannat mielelläsi ja ylpeänä merkkinä rakkaudestasi. Se pitää sinut samassa rakkauden rytmissä rakkaasi kanssa elämäsi ajan ja lukitsee tien suoraan sitoutuneeseen sydämeesi.

GLAMIRA lupaa tarjota miehille sitä mitä he haluavat. Klassinen ja hienostunut: löydät laajan valikoiman eri tyylejä aina modernista klassiseen. Selaa GLAMIRAn satojen

miesten vihkisormuksien

kokoelmaa ja löydä sormukset, jotka toimivat pienenä sädekehänä rakkautenne yllä. Lisäksi voit tilata sen mittatilaustyönä valintasi mukaan palladiumista, hopeasta, platinasta, kullasta ja kaapata henkesi sormukseen, joka kertoo kaiken sinusta ja rakkaudestasi. Miesten kultasormukset voidaan suunnitella kantamaan kelta-, roosa ja valkokultasävyjä. Tai se voidaan yhdistää hopeaan ja sisälle voidaan kaivertaa valitsemasi viesti. Haluatpa sitten hopean yksinkertaisuutta tai kullan ylellisyyttä, GLAMIRA on luonut rajattomat vaihtoehdot miesten vihkisormuksia, joista voit valita.