SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ
 • HOPEASORMUKSIAUUSI

  MIESTEN SITOUMUS-SORMUKSET
  Miesten kihlasormukset ovat ainutlaatuinen merkki sitoutumisestasi. Rakkautesi on molemminpuolista - näytä se valitsemalla hänelle täydellinen henkilökohtainen sormus.

 • Miesten Korvakoruja

  Miesten Korvakoruja
  Eivätkö miehet muka voi olla muodikkaita? GLAMIRAN ainutlaatuisen miesten korvakorukokoelman avulla saat päät kääntymään koruillasi aivan kuten naisetkin!

 • Nahka rannekkeet

  MIESTEN RANNEKORUJA
  Modernin miehen tulee täydentää tyyliään pienillä, mutta tehokkailla yksityiskohdilla. Miesten nahkarannekkeet täydentävät modernin miehen arkityyliä.

 • Silver ringsUUSI

  Miesten Keraamiset Korut
  Engagement rings for men are a unique sign of your bond. Your love is mutual – show it by choosing the perfect personalized ring for him.

 • Miesten kaulakorut

  Miesten kaulakorut
  Yksi pieni merkki voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa ja sen kuinka hyvin toisen tunnet. Miehen persoonallisuutta heijastava kaulakoru on aina erityinen lahja.

 • Men's Necklaces

  Hopeasormukset
  A little token can tell a thousand words and show how well you know someone. A necklace that suit a man's personality is always a great idea for a special gift.
Ladataan...

GLAMIRAn miesten korut - personoidut miesten sormukset ja kalvosimet

Sanotaan, että miehet eivät tarvitse muita koristuksia kuin kellon ja vihkisormuksen. Kuitenkin tänä päivänä miesten koruja määrittelevät sanat tyylikkyys, siisteys ja hienostuneisuus ja GLAMIRA alkaakin hakeutua miesten vaatekaappeihin ja elämään. Kannattaa myös pukeutua koruihin, joilla on suurempi merkitys kuin pelkkä estetiikka. GLAMIRA tietää, että miehet arvostavat koruja, jotka ovat merkityksellisiä ja jotka auttavat lisäämään persoonallisuutta moderniin pukeutumiskoodiin. Osoittaakseen maskuliinista puolta, GLAMIRAn miesten korut, kuten kalvosinnapit ja sormukset, kuvaavat kantajansa voimaa ja karismaa...
Vaatteet eivät tee miestä. Korut tekevät!

Muokkaamalla omia GLAMIRAn

miesten kalvosinnappeja

tai sormuksia millä tahansa jalokivellä, tuot varmasti kerroksen mielenkiintoa koruun, jolla voisi muutoin olla hyvin pragmaattinen olemus. Ajatellessasi jalokiviä, saatat ajatella ensin timantteja, safiireja, rubiineja ja smaragdeja. Kuitenkin GLAMIRA.fistä löydät lähes kaksikymmentä eri kiveä, kuten onyx ja Swarovskin kristalli aiemmin mainittujen neljän suuren-jalokivien lisäksi. Ja jokainen kivi on saatavilla sen tunnetuimmassa värissään, häikäisevän valkoisista sinisiin, violetteihin, punaisiin, keltaisiin; toisin sanoen safiirin eri väreistä topaasiin, ametistiin, granaattiin, sitriiniin ja niin edelleen.

Valittujen korujen muokkaaminen millä tahansa metalliseoksella on viimeinen, muttei vähäisin askel juuri omanlaisesi korun luomisessa! Voit valita puna-, valko- ja keltakullan tai hopean sormuksiisi ja kalvosinnappeihisi. Lisäksi GLAMIRA tarjoaa kaksivärisiä malleja punavalkokultais ina tai keltavalkokultaisina. Halutessasi saat myös nimesi tai jonkin suosikkisanontasi kaiverrettuna sormuksen sisäpuolelle. Kaiken kaikkiaan, arvioi toiveitasi ja makuasi, mutta anna sydämesi päättää! Tällaiset miesten korut eivät vain näytä cooleilta, mutta niillä on myös ainutkertainen tarina yksilöllisen rakenteensa ansiosta.

GLAMIRA tarjoaa laajan valikoiman miesten koruvaihtoehtoja, joiden avulla voit suunnitella oman voimakkaan tyylisi ja selkeästi alleviivata mitä todella haluat...