Kalvosimet

212 tuotetta [i]
Pikasuodatin
Valitse kivi <span>Valitse</span> kivi <span>Valitse</span> kivi
Tyhjennä
Karaatti Karaatti Karaatti
  • Filter Filter Lisää
    Filter
Listana  Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-60/212
per sivu
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 212 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
TYYLIT
Kivi
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Loading... Ladataan lisää hakutuloksia...
Listana  Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-60/212
per sivu

Personoidut miesten kalvosimet - kultaiset ja hopeiset kalvosimet

Hienostuneet yksityiskohdat miesten asussa kertovat eniten kantajastaan. Kalvosinnappien käyttäminen on helppo ja tyylikäs keino kuvata omaa persoonaa. Muista, että oma tyylisi on oma tarinasi ja omassa tarinassasi sinun tulee valita panssarisi timanttisen tarkasti hallitaksesi voimiasi. Oletko hiljainen holhooja vai tarmokas suojelija... GLAMIRAn ajattomien

miesten kalvosinnappien

avulla tuot eloa hihoihisi! GLAMIRAlla voit nauttia olostasi legendan päähenkilönä ja antaa yksityiskohtien alleviivata vahvaa persoonaasi, rohkeuttasi ja hienostuneisuuttasi.

GLAMIRAn yksilölliset kalvosinnapit täynnä merkitystä tulevat olemaan arvostettuja vuosien ajan. Jos sanat eivät ole sinun juttusi, voit muokata yhden kultaisista kalvosinnappeista ja ilmaista persoonallisuuttasi intiimillä tasolla. Tai voit antaa GLAMIRAn pakata yhdet hopeakalvosinnapit puolestasi ja lähettää ne haluamaasi osoitteeseen.

GLAMIRA auttaa myös tulevaa sulhasta valitsemaan oikeat korut täydentämään hääasustetta. Hääpäivänä sinun ei pitäisi kuorruttaa itseäsi koristeilla; GLAMIRAn kalvosinnapit tuovat täydellisen ja ainoan tarvittavan loppusilauksen. Lisäksi voit muokata niitä, jotta saat niistä todellakin mieleisesi kalvosinnapit ja joita todella haluat käyttää. GLAMIRAn kokoonpanojärjestelmä vie sinut menestyksekkäästi läpi valitsemiesi jalokivien, metallien ja värien. Lopputuloksena ovat kalvosinnapit, jotka juhlistavat elinikäistä sitoutumista. Niinpä nämä GLAMIRAn hääkalvosinnapit ovat koruja, joista todellakin olet varma! Voit siis kirjaimellisesti luoda itse suunnittelemasi kalvosinnapit päättämällä värin ja jalokivien muodon (halusitpa sen timanteilla tai ilman) ja metallin tyypin. GLAMIRAn kalvosinnappien kokoelma on loputon ja jännittävä ja sieltä taatusti löytää juuri sen sopivan mallin!