x
 
   
Onyksikorut

ONYX

Musta Onyx on puolijalokivi ja kristalliperheen jäsen. Syvän ja tumman mustan värinsä ansiosta se on saavuttanut suosiota korumalleissa.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET

ONYX

Musta Onyx on puolijalokivi ja kristalliperheen jäsen. Syvän ja tumman mustan värinsä ansiosta se on saavuttanut suosiota korumalleissa. Chalcedony-varianttina, musta onyx merkitsee valtaa ja voimaa. Sitä käytettiin parantavana kivenä antiikin aikoina ja kreikkalaiset sekä roomalaiset uskoivat sen suojelevan loukkaantumisia, huonoa onnea ja jopa jumalten vihaa vastaan. Onyx mainitaan myös Raamatun eri kohdissa. Nykyisin korumarkkinoille sitä toimitetaan Argentiinasta, Brasiliasta ja Intiasta, joissa mustan onyxin kaivokset lähinnä sijaitsevat. Arvokas ja harvinainen musta onyx on heinäkuun kuukausikivi ja Kauriin horoskooppimerkin sekä Saturnus-planeetan kivi.

GLAMIRA valitsee mustat onyxit AAA laatuisina ja yhdistelee sitä erityisiin miesten malleihin. GLAMIRAn ammattitaitoinen tiimi tietää, että se sopii hyvin viileiden metallien, kuten platinan, hopean ja kullan pariksi. Joten voit muokata korujasi onyxeilla ja millä tahansa värillä/metalliseoksella antaaksesi sille lämpimän hehkun. Toisin sanoen, voit muokata mitä tahansa valittua korumallia luodaksesi esimerkiksi parin onyxkalvosinnappeja. Tai voit käyttää tuota yön väriä mustaan onyxsormukseesi osoituksena lujasta, itsenäisestä persoonallisuudestasi, jota lyhyen aikavälin trendit eivät voi heiluttaa! Kaiken kaikkiaan GLAMIRA luo tavan osoittaa persoonallisuutta miesten musta onyx-korumallistolla.