MIESTEN KORVAKORUJA

82 tuotetta [i]
Pikasuodatin
Valitse kivi <span>Valitse</span> kivi <span>Valitse</span> kivi
Tyhjennä
Karaatti Karaatti Karaatti
  • Filter Filter Lisää
    Filter
Listana  Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-60/82
per sivu
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 82 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
TYYLIT
Kivi
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Loading... Ladataan lisää hakutuloksia...
Listana  Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-60/82
per sivu

Miesten korvakorut GLAMIRA

Muotitietoiset miehet osaavat tehdä itsensä tyylikkäiksi ja hienoiksi; kuinka koristella heidän asujaan ja kuinka korostaa heidän karismaansa... He ovat tietoisia siitä, että lisävarusteet ovat erittäin tärkeitä heidän muoti-maailmassaan kuin naisten muoti maailmassa. Miesten odotusten täyttämiseksi GLAMIRA on luonut upeita koru malleja miesten korvakoruista , sormuksiin ja kalvosinnappeihin. Joten, oletko etsinyt miesten yksittäisen korvakorun jokapäiväiseen muotoiluun tai erikoistapahtumiin? Unelmiesi korvakorun löytäminen on nyt helppoa, koska olet oikeassa paikassa... Joten miksi etsiä korvakoruja vaikeamman tavan kautta, tuhlata aikaa kävelemällä lukemattomissa myymälöissä ja odottamaan jonoissa, kun sinulla on tilaisuus tilata miesten korvakoruja muutamalla yksinkertaisella klikkauksella? Ja kuvittele, voit täysin muokata mallia, johon rakastuit!

Pieni mutta mukava: Miesten korvakorut ovat pieniä, mutta ne kykenevät kiinnittämään ihmisten huomion. Täydellisten mallien yhdistelmä miesten korvakoruja laadukkaiden osien kanssa, kuten jalokivien ja metallejen jotka saavat kaikki muotia seuraavat ulkopuolella sanomaan Vau!. Valmis ihailemaan joka ikinen päivä?

Jos etsit loputonta kimallusta, valitse miesten timantti korvakorut . Timantti on tunnettu jalokivien kuninkaaksi ja on arvokkain kaikkien joukossa. Ne, jotka päättävät käyttää korkealaatuisia koruja, palaavat korvakoruihin, joissa on timantti - kaikkien aikojen suosikki koruteollisuudessa, jossa on vertaansa vailla oleva loistokkuus. Timantti korvakorut miehille luovat suuren jännityksen täydellisellä silmäyksellään ja jalollisuudellaan. He korostavat persoonallisuutta ja parantavat miesten tyylikästä ulkoasua.

Riippuen lempiväristäsi voit myös valita korvakorut värillisillä timanteilla. Siniset kuin valtameret, vihreä kuin luonto ja keltainen kuin loistava aurinko - monet muut värilliset timantit odottavat sinua... Miesten värilliset timantti korvakorut antavat sinulle mahdollisuuden korostaa silmiesi väriä tai yhdistää vaatteenne korvanne väriin. Ne, jotka rakastavat tummia värejä, eivät myöskään päädy tyhjin käsin. Musta timantti korvakorut miehille tulevat valloittamaan sydämensä viehättävän ja erinomaisen ilmensä ansiosta, koska mustaa pidetään maskuliinisena värinä ja sen rikas sävy, joka sopii täydellisesti miesten koruihin. Jos etsit korvakoruja, joilla on sama väri ja tyyli, joka sopii budjetillesi, katso onyksi miesten korvakoruja , joka kuvaa voimaa ja voimakkuutta. Anna miesten onyksi korvakorujen olla yksi suosikkikappaleistasi korulaatikossasi.

Muita henkeäsalpaavia miesten korvakorujen muotoja saavutetaan jalokivien, kuten smaragdin, safiirin ja rubiinin, väreillä. GLAMIRA:n ainutlaatuiset mallit saavat nämä jalokivet näyttämään entistä ihailtavampina kuin mitä he todella ovat. Miehille, joiden mieleiset värit ovat vihreä, sininen ja punainen; Smaragdi miesten korvakorut, safiiri miesten korvakorut ja rubiini miesten korvakorut tulevat olemaan ensimmäinen vaihtoehto halutun tuloksen saavuttamiseksi hämmästyttävällä ulkonäöllään. Nämä vuosisatojen ajan kysynnässä olevat jalokivet eivät ainoastaan mahdollista näyttämään hyvältä, mutta niihin liittyy myös erityisiä merkityksiä käyttäjän keholle ja sielulle.

Jalokivet itsessään eivät anna miesten korvakoruille sitä jotain, myös niiden muodot ja mallit ovat tärkeässä asemassa valinnan aikana. Voit valita korvakorun suunnittelun ja muodon mukaan, josta pidät eniten ja muokata sitä unelmiesi jalokivellä. Olipa ne ovaali, prinsessa, pyöreä, trillion tai emerald leikattu miesten korvakorut , mitä sydämesi haluaa tarjotaan tässä laajassa valikoimassa korkealaatuisia koruja.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit myös muokata korvakorusi metallia niin, että sinulla on toinen mahdollisuus antaa sen näyttävän hämmästyttävämpänä monilla eri metallivaihtoehdoilla. Valitse yksi eri metalleista kuten kulta (keltainen, ruusu, valkoinen), platina, palladium ja hopea. Miesten kultaiset korvakorut , jotka symboloivat vakautta, kuvaavat luonnettasi parhaalla tavalla. Miehillä on myös mahdollisuus valita valkokultaiset miesten korvakorut tai ruusukultaiset miesten korvakorut , jotka ovat saatavilla, samoin kuin keltakultaiset miesten korvakorut .

Ne, jotka eivät tunne kiinnostusta kultaa kohtaan, voivat kääntyä platinaan tai palladiumiin. Platina miesten korvakorut ja palladium miesten korvakorut tulevat heijastamaan persoonallisuutesi ominaisuuksia.

Luovuudellasi ei ole rajoituksia. Nyt on aika tuoda luovuutesi esille ja löytää unelmiesi miesten korvakoru, mukauttamalla suosikki mallisi makusi mukaan. Valitse timantteja tai jalokiviä lempivärilläsi... Tai valitse metalli, joka heijastaa sinua. Valinta on sinun.

Hanki tyylisi muotoiltuna joko siistinä ja rentona tai tyylikkäänä GLAMIRA:n miesten korvakoruilla ja näytä koko maailmalle suuri ymmärryksesi miesten muodista!