Ladataan...
Löydettiin 61 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
  1. 375 Valkokulta Nainen rannekoru Vlinder

    Nainen rannekoru Vlinder

    375 Valkokulta & Valkoinen safiiri

    0.03 crt - AAA

    928,00 €
    515  - 1 719  515 € - 1 719 €

You’ve viewed 61 of 61 products

Metalli
Peruuta
Ota käyttöön
Kivet
Peruuta
Ota käyttöön
Muoto
Peruuta
Ota käyttöön
Hinta
Peruuta
Ota käyttöön
Peruuta
Ota käyttöön

Käsintehtyjen Hand of Hamsa -rannekorujen opas

Hand of Hamsa -rannekoru on tunnettu symboli, joka on käytössä monissa kulttuureissa suojelemaan käyttäjäänsä pahalta silmältä ja muiltakin uhilta.
Jos etsit henkilökohtaista lahjaa tai haluat yksilöllisen korun, Hand of Hamsa -rannekoru on ihana vaihtoehto. Valmistettu 9 karaatin valkokullasta, tämä käsin tehty rannekoru on paitsi kaunis myös merkityksellinen.

Erilaiset Hand of Hamsa -rannekorut

Hand of Hamsa -rannekoruissa on monia erilaisia ​​tyylejä ja malleja, kuten ohuet rannekorut, rannerenkaat ja rannekellot. Jokainen rannekoru on kaunis käsityönä valmistettu taideteos.
Hand of Hamsa -korujen näyttävä käsi-symboli on saatavana eri korujen kokoisilla ja se on koristeltu erilaisilla kivillä ja helmillä.
Jokainen Hand of Hamsa-rannekoru on oma yksilöllinen korunsa, joka on valmistettu rakkaudella ja huolella.

Hand of Hamsan -rannekorujen edut

Hand of Hamsa -rannekorut ovat suunniteltu suojelemaan pitäjäänsä. Symboli auttaa torjumaan pahaa silmää -turvaten näin mielenrauhaa ja hengellistä kasvua.
Nämä rannekorut ovat erittäin kauniita sekä merkityksellisiä ja niitä on mukava käyttää, kun haluat muistuttaa omaa uskonnollista uskomusta tai haluat kokea erilaisen kulttuurin merkityksen.
Hand of Hamsa -rannekorut myös palvelevat upeina koruina arkikäytössä. Niiden ohut ja virtaviivainen muotoilu yhdistyy mukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Kuinka valita Hand of Hamsa -rannekoru

Kun valitset Hand of Hamsa -rannekorua, on hyvä ottaa huomioon kolme asiaa: muoto, materiaali ja koristeet. Hand of Hamsa -rannekoru on saatavana monina erilaisina muotoina, kuten ohut ja yksinkertainen, rannerengas tai tyylikäs rannekello.
Valmistusmateriaali on myös tärkeä tekijä. Nämä rannekorut ovat saatavana 9 karaatin valkokullasta mikä tuo lisää arvoa rannekoruun. Myös koristeet taas lisäävät persoonallisuutta rannekoruun.
Valitse kauniisti koristellut rannekorut, jotka sopivat tyyliisi, persoonallisuuteesi ja antavat sinulle tunnettavuuden suojelevan käden symboliikasta.

Personalisointi Hand of Hamsa -rannekoruissa

Hand of Hamsa -rannekoruja on saatavana erilaisilla koristeilla, ja voit personalisoida omaa koruasi harkitsemalla vaihtoehtoja.
Koru voidaan personoida esimerkiksi lisäämällä erilaisia kiviä tai helmiä kerroksina, joka antaa korulle arvokkuutta. Voit valita erilaisia koristeita, riippuen siitä, saako koru olla yksinkertainen ja klassinen, vai haluatko elävämpiä, hauskoja ja monipuolisempia koristeita.

Styling Hand of Hamsa -rannekoruilla

Hand of Hamsa -rannekorut ovat tyylikkäitä ja helppoja käyttää, ja ne voidaan yhdistää monenlaisiin vaatteisiin ja muodin suuntauksiin.
Klassinen valkoinen on ajaton vaihtoehto kaikenlaiselle pukeutumiselle, ja yhdistämällä korun vaalean sävyisiin vaatteisiin lisää vielä enemmän kontrastia.
Assialainen Hand of Hamsa -symboli sopii moniin erityyppisiin asuihin, ja se voi helposti tuoda turvallisen ja henkilökohtaisen lisän jokapäiväiseen pukeutumiseen.
Hand of Hamsa -rannekorun lisääminen asuun antaa siihen hieman erilaista ulkonäköä ja korostaa persoonallisuutta.