Ladataan...
Löydettiin 62 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Precisely Handcrafted Jewellery
  4. Keltainen safiiri Nenärenkaat Ydestre

    GLAMIRA Nenärenkaat Ydestre

    585 Valkokulta & Keltainen safiiri

    0.024 crt - AAA

    161,00 €
    85  - 925  85 € - 925 €
  5. Keltainen safiiri Nenärenkaat Ankra

    GLAMIRA Nenärenkaat Ankra

    585 Keltakulta & Keltainen safiiri

    0.096 crt - AAA

    277,00 €
    138  - 1 692  138 € - 1 692 €

You’ve viewed 62 of 62 products

Metalli
Peruuta
Ota käyttöön
Kivet
Peruuta
Ota käyttöön
Muoto
Peruuta
Ota käyttöön
Hinta
Peruuta
Ota käyttöön
Peruuta
Ota käyttöön

Kattava opas nenäkorujen maailmaan

Nenäkorut ovat olleet osa monia kulttuureita ympäri maailmaa vuosituhansien ajan. Nykyään nenäkorut ovat yleinen asuste, ja niistä on tullut erittäin suosittu koru myös suomalaisessa kulttuurissa.
Nenäkorut ovat monipuolisia ja niitä on saatavana eri kokoisina, muotoisina ja materiaaleina. Keltaiset safiirit ovat loistava valinta lisäämään kauneutta nenäkoruihin. Niillä on upea hehku ja kiilto, joka valaisee jokaisen tilaisuuden.

Erilaiset nenäkorut

Nenäkorut ovat saatavilla useissa eri tyyleissä. Nenärenkaat ovat yksi suosituimmista ja niitä on saatavana monissa eri muodoissa, kuten hopea, kulta ja platina. Nenäkorvakorut ovat myös erittäin suosittuja. Ne asetetaan nenän sivulle ja niitä on saatavana useissa eri muodoissa, mukaan lukien kulta, hopea ja ruusukulta.
Toinen vaihtoehto on kiinnittää nenäkoru magneetilla tai koruliimalla. Tämä on hyvä valinta niille, jotka eivät halua venyttää nenän reikää.
Olipa valitsit sitten nenärenkaan tai korvakorun, keltaiset safiirit lisäävät ehdottomasti koruun ripauksen ekstraluksusta ja eleganttia ilmettä.

Keltaiset safiirit

Keltaiset safiirit ovat erittäin suosittu valinta nenäkoruille. Niillä on kirkas, kauniisti hehkuva keltainen väri, joka saa aikaan tyylikkään ja ylellisen ilmeen. Keltaiset safiirit ovat myös äärimmäisen kestäviä ja ne kestävät hyvin jokapäiväistä käyttöä.
Keltaiset safiirit ovat kauniita lisäyksiä nenäkoruihin, koska ne tarjoavat herkän ja tyylikkään ilmeen. Ne viittaavat onneen ja positiivisuuteen, mikä tekee niistä erityisen suosittuja valintoja niille, jotka haluavat lisätä positiivisuutta elämäänsä.

Kuinka valita nenäkoru

Valitessasi nenäkorua, yksi tärkeimmistä asioista on varmistaa, että se on sopivan kokoinen nenällesi. Liian suuri nenäkoru voi vaikuttaa liian raskaalta tai epämukavalta, kun taas liian pieni koru voi vaikuttaa liian hennolta ja huomaamattomalta.
Toinen tärkeä asia on valita oikea tyyli. Nenärenkaat ovat yleisiä, mutta nenän sivulle kiinnittyvät korvakorut ovat myös erittäin suosittuja. On myös tärkeää valita materiaali, joka sopii parhaiten ihollesi ja jolla on haluttu ilme. Keltaiset safiirit luovat aina tyylikkään ja eksklusiivisen tunteen nenäkoruihin.

Räätälöidyt nenäkorut

Räätälöidyn nenäkorun valitseminen on erinomainen tapa varmistaa, että saat juuri haluamasi ilmeen. Voit valita keltaiset safiirit, kun muutamme edellä mainitut suositut korun kiinnitykset uniikeiksi koruiksi.
Voit valita haluamasi muodon nenäkoruun, ja näin räätälöidä sen yksilöllisen ilmeen mukaan. Koruun voidaan lisätä keltaiset safiirit, joiden kaunis hehku antaa sille vieläkin enemmän ehdottoman upeaa ilmettä.

Muuntaa nenäkorut tyylin huipuksi

Nenäkorut on helppo yhdistää kaikkiin asuihin. Varmista kuitenkin, että nenäkoru sopii yhteen muiden korujen ja vaatteiden kanssa.
Valitse samantyylinen kaulakoru tai rannekoru ja häivytä keltainen safiirin väristä jotain samaa koruväritytystä toisiin koruihin, jotta saat elegantin ja harmonisen ilmeen.
Jos haluat käyttää huomiota herättäviä tai näyttäviä koruja, valitse silloin nenäkoru, joka pitää vaatetuksen ja muut korut huomaamattomina.
Kun nenäkoru on yhdistetty yhteen asuun, voit nauttia sen tyylikkäästä ja modernista ilmeestä.