0 Tuotteita
[?]
Ladataan...
Pikasuodatin
Select Metal Metalli
Tyhjennä
Metallivärinen <span>Valitse</span> väri
Tyhjennä
  • Lisää
    Filter
TYYLIT
Kivi
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Katso kuten Ruudukko
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 31 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]

Hopeakorut GLAMIRAlta - Personoituja designeja kaikkiin tilaisuuksiin

GLAMIRA antaa mahdollisuuden rajattomaan määrään upeita muotoja unelmiesi taottavaksi, kiiltäviä ja valkoisia hopeasormuksia. Palkitse itsesi tai rakastettusi hopeakorujen kauneudella GLAMIRAlla. Valintasi on päiväsajan linkkisi omaan maailmaasi, jossa voit luoda oman polkusi ja saada auringon laskeutumaan unelmiesi taakse. Koska GLAMIRAn hopeamalleja voidaan koristella epätavallisilla muodoilla ja niihin voidaan asettaa timantteja, muita jalokiviä tai zirkoneja täydentämään asukokonaisuuttasi. Nämä

naisten hopeasormukset

voivat näyttäytyä elegantteina ja puristisina tai ne voidaan muotoilla niin monen jalokiven kanssa kuin mahdollista! Hopea on sinun luonnollisin valintasi, sillä se tunnetaan samanaikaisesti sekä kauniina että kestävänä.

Lisäksi voi parittaa personoimiasi hopeasormuksia mihinkä tahansa hopeakaulakoruun, -korvakoruun tai rannekoruun ja käyttää sitä missä tahansa tilaisuudessa, kuten kosinnassa, kihlautumisessa ja häissä. Erikoiset hopeiset vihkisormukset ja hopeiset kihlasormukset odottavat malleina, joita voidaan sekoittaa jalokivien loisteella ja sovittaa sinun ja rakastajasi toiveisiin tähän erityiseen hetkeen liittyen. Vieraile GLAMIRAlla ja koe näiden edullisten ja muokattavien sterlinghopeisten sormusten ainutlaatuisuus!