Ladataan...

Suunnittele oma

GLAMIRA Sormus Alvina

Mene tuotteen tietoihin

GLAMIRA Sormus Alvina

Klassiset yksikiviset tyyli - Näytä kaikki

Tämä hinta on jopa 55% tavallisia korujen hintoja alhaisempi. [?]

GLAMIRA on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaimmat hinnat, laadusta tinkimättä. Alla on listattu päätekijät, joiden avulla tämä on mahdollista:

 • Vakiintunut asema korualalla
 • Suoraan tuottajilta
 • Pitkäaikainen yhteistyö luotettavien toimittajien kanssa, eettisiltä tuottajilta.
 • Verkossa toimimisen edut
 • Ei varastoja - Saat mitä haluat, et mitä meillä on
 • Sisäiset asiantuntijat
 • No hidden charges

Klikkaa tästä jos haluat tietää lisää hinnoittelukäytännöistämme.

348,00 €
Ilmainen toimitus
60 päivän palautusoikeus

  Arvioitu toimitusaika : keskiviikkona, 08 joulukuuta

Näytä toimitusvaihtoehdot

 • Ilmainen Kuljetus

  Arvioitu toimitusaika: keskiviikkona, 08 joulukuuta
  0,00 €
 • Pikalähetys

  Arvioitu toimitusaika: keskiviikkona, 08 joulukuuta
  20,00 €
 • Premium Toimitus

  Arvioitu toimitusaika: tiistaina, 07 joulukuuta
  35,00 €

Voit valita toimitusmaksusi kassalla.

Jos maksat ostoksesi pankkisiirrolla, arvioitu toimitusaika lasketaan maksun saapumispäivästä.

Tilaa nyt ajoissa jouluksi

Yksityiskohdat

Yleinen
SKUGD21B
Comfort FitKyllä
Leveys2,35 mm
KiinteäKyllä

Yksityiskohdat

Yleinen
SKUGD21B
Comfort FitKyllä
Leveys2,35 mm
KiinteäKyllä
ARVOSTELUT JA ARVIOT

Jätä kommenttisi ja jaa Glamira-kokemuksesi kaikkien kanssa!

1.Arvioi tuote tähdillä (1 - huono, 5 - erittäin hyvä) *

2.Kirjoita oma arvostelusi

* Tarvittavat kentät
Asiakkaan kuvat
Ostamasi tuotteen kanssa ottamasi kuvat julkaistaan täällä, kun olet jakanut ne kanssamme.
ARVIO KESKIMÄÄRIN
98% of 100
4.9
ARVOSTELUJEN LUKUMÄÄRÄ
547
Katso kaikki GLAMIRAn tuotearvostelut ja -arviot nähdäksesi, mitä muut asiakkaat ajattelevat GLAMIRAn tuotteista ja palveluista. Voit myös lähettää oman arvostelusi ja jakaa kokemuksesi käymällä tuotesivuillamme. Näytö kaikki GLAMIRA tuotearvostelut

Katso riippumattoman arvostelusivun yli 10.000 asiakasarvion joukosta, mitä asiakkaamme ovat mieltä palveluistamme.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Erinomainen

RAHTI TIEDOT

 • Arvioitu toimitusaika:
 • Ilmainen toimitus:
 • PostNord
 •  Ilmainen toimitus
 •  Ilmainen kaiverrus
 •  Ilmainen lahjapakkaus
 •  Anonyymi pakkausvaihtoehto
MUITA ETUJA TÄMÄN OSTON YHTEYDESSÄ
 • 60 Day Return Policy

  60 Päivän Palautusoikeus Olemme sitoutuneet tyytyväisyyteenne. Kaiverrettu tai kaivertamaton; jos et ole tyytyväinen valintasi, palauta se alkuperäisessä kunnossa 60 päivän kuluessa.

 • 60 Day Resizing Policy

  60 päivän koon muutos oikeus Hyvät asiat alkavat pienistä yksityiskohdista. GLAMIRA auttaa sinua pitämään yllätyksesi salassa ja muuttamaan sormuksesi kokoa maksutta 60 päivän kuluessa ostopäivästä.

 • Lifetime Warranty

  Elinkautinen takuu Olemme korumme laadun takana ja tarjoamme elinikäisen takuun kaikille tuotteillemme. Jokainen tilaus valmistetaan ja hoidetaan asiantuntijoidemme huolella ensimmäisestä sekunnista lähtien. Nauttikaa ammattimaisen mestariteoksen laadusta ja luottaa siihen, että teidän ainutlaatuisesti muotoilemanne korut kestävät eliniän.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% tyytyväisyyteen suuntautunut asiakaspalvelu GLAMIRA-asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään läpi kauneimpia hetkiä elämässäsi. Tehtävämme on saada sinut tyytyväiseksi; Ota hetki aikaa löytääksesi täydellisen muotoilun ja anna meidän huolehtia kaikesta muusta.

 • Custom Made Jewellery

  Luotu sinulle Sinun erityinen tilaisuutesi on tärkein asia meille ja ymmärrämme, kuinka tärkeää on olla valmis siihen. Sitoudu valitsemaan täydellinen mestariteos koruja ja GLAMIRA luo sen erityisesti sinua varten.
  Ostoksesi sisältää myös ilmaisen hieno lahjapaketin, jonka ammattilaiset ovat suunnitelleet, koska kaikki pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä.

 • Fast Delivery

  Pikatoimitus Ajoitus on avainsana, kun yritetään järjestää yllätyksiä, kihlauksia tai häitä. GLAMIRA on ylpeä voidessaan tarjota markkinoiden nopeimpia tuotanto- ja toimitusaikarajoja.
  Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin. Jos haluat säilyttää tilauksesi yllätyksenä, valitse vain anonyymi pakkaus vaihtoehto kassalla ja lähetämme tuotteesi tavallisena pakkauksena, jossa ei ole GLAMIRA-logoa.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Briljantti- ja jalokivikoristeiden aitoustodistukset Omat gemmologia asiantuntiamme tarkastavat huolellisesti kaikki GLAMIRA-timantit ja jalokivet ennen sertifioinnin antamista. Jokaisessa tilauksessamme on sertifiointi. Jos olet kiinnostunut GIA:n (Yhdysvaltojen Gemmologian Instituutti) sertifioiduista timanteista, asiakaspalvelu tiimimme mielellään auttaa sinua.

 • Allergy-Free Material

  Allergiavapaat materiaalit Laadukkaimmat metallit ja tuotannossa käytetyt kivet ovat allergiavapaita. Kun on kyse sormusten käytöstä, mukavuus on yhtä tärkeä kuin korut itse. Tavoitteenamme on varmistaa, että teidän henkilökohtaisesti suunnittelemanne design-korut eivät pelkestään näytä hyviltä, ​​mutta tuntuvat myös mukavalta.

 • Vuosien kokemus

  Vuosien kokemus Monen vuoden ammattilaisen koekemuksen ja palavan halun kehittää työtämme, GLAMIRA on levinnyt moniin maihin ja sillä on osastoja ympäri maailmaa. Tilatessasi meiltä, korusi on taattu kentälle omistautumisen ja vuosien kokemuksen kautta.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Perustettu Heilbronnissa - Saksassa, laadukas vuodesta 2008 lähtien Saksassa perustettu GLAMIRA eroaa muista koruliikkeistä kahden tärkeän avainsanan takia: laatu ja täsmällisyys. Ammattitaidon ja kurinalaisuuden ansiosta vuosien saatossa vakiintuneet ja testatut prosessit antavat meille mahdollisuuden tarjota laadukasta palvelua ja koruja.

 • Suoraan tuottajilta

  Suoraan tuottajilta Kaikki jalokivet ja korut. Jokainen vaihe tyypillisessä vähittäismyynnissä lisää oman osansa tuotteen lopulliseen hintaan. Me olemme valmistaja, eli huolehdimme kaikista prosessin vaiheista, ensimmäisestä kynän kosketuksesta paperille tuotteen lähetille ojentamiseen saakka. Koska emme tarvitse jälleenmyyjiä, maahantuojia, tukkukauppiaita tai kivijalkakauppoja, voimme tarjota asiakkaillemme mittavat säästöt.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konflikti-vapaat timantit, jalokivet ja metallit Jalometalleja ja kiviä usein louhitaan kauhistuttavissa olosuhteissa ympäri maailmaa. GLAMIRA:ssa takaamme, että kaikki timanttien tuotannossa käytettävät timantit, jalokivet ja metallit ovat konflikti-vapaita, jotka ovat peräisin eettisistä lähteistä ja väkivallattomista alueista Kimberley prosessia noudattaen.

Glamira-Logo Sisäpuolella

Glamiran sormuksien sisälle kaiverretaan yrityksen logo, kuten kuvasta Valitse, haluatko kaiverretun logon sormuksen sisälle.

GLAMIRA logo sisäpuolella Ilman logoa Logolla

Paraiba turmaliini

Paraiba turmaliini on hyvin harvinainen turmaliinivalikoima, joka erottuu neonisinisistä, vihreistä ja sinivihreistä väreistään. Laboratorioilla luotuilla paraiboilla on samat ominaisuudet kuin luonnollisilla. Tämän upean kiven suosio johtuu sen suhteesta elämään, rakkauteen ja maahan sen vaikutusten kautta chakroihin. Ammattimainen leikkaus tuo lisäksi esiin näiden kivien poikkeuksellisen kirkkauden ja ainutlaatuiset sävyt.

Timantti

Timantit ovat olleet arvostettuja ja ihailtuja jalokiviä aina muinaisista ajoista lähtien. Timantit ovat muodostuneet yli miljoona vuotta sitten maanpinnan alapuolella satojen kilometrien syvyydessä, ja ne ovat jalokivistä kaikkein kovimpia. Timantit tunnetaan olevan ”jalokivien kuningatar ja kuningatarten jalokivi”. Kaikki Glamiran timantit ovat taatusti konfliktivapaita.

Sitruuna Kvartsi

Luokiteltu puolijalokiveksi, Sitruuna kvartsi kiehtoo koru rakastavaisia tuoreella värillään. Sitä esiintyy useimmiten väri vaihtoehtoina kirkkaasta sitruunasta hyvin eloisaan keltaiseen. Tämä kivi on tunnettu voimakkaastaan ja korkean energia ominaisuuksistaan, joka poistaa negatiiviset tunteet, itseluottamuksen puute ja joka nostaa käyttäjän tunnelmaa ja tuo luottamusta.

Zultanite

Luokiteltu puolijalokiveksi, Zultanite on todella suosittu sen ainutlaatuisesta väriä muuttuvasta piirteestään. Riippuen valonlähteestä ja eri suunnista, tämä harvinainen jalokivi on näkyvissä erilaisissa sävyissä. Limenvihreä päivänvalossa ja persikan ja kirsikan vaaleanpunainen hämärässä.

Laboratoriossa luotu timatti

Laboratoriossa luodut timantit tarjoavat samat ominaisuudet kuin luonnontimantit, ilman kaivostoiminnan eettisiä ongelmia ja ympäristöhaittoja. Valmistaminen tapahtuu täsmälleen samaan tapaan kuin luonnontimantillakin, se vie vain huomattavasti vähemmän aikaa. Prosessi on erittäin ympäristöystävällinen, ja sillä saadaan luotua täydellinen klooni timantista. Itse timantista luodaan hiiletön halkaisija. Tämän jälkeen timantit voidaan erottaa toisistaan ja ne luokiteellaan HRD- ja IGI-laboratorioiden toimesta 4C:n mukaan (cut, colour, clarity and carat)

Vihreä Topaasi

Luokiteltu puolijalokiveksi, Vihreä Topaasi on Topaasi-perheen jäsen, jonka vihreä väri usein liittyy uskollisuuteen ja rakkauteen. Se tarjoaa sisäisen kehon rauhaa, älyä ja auttaa ratkaisemaan ongelmia ja saamaan hyvän terveyden.

Vihreä Safiiri

Luokiteltu jalokiveksi, Vihreä Safiirin erityinen väri vaihtelee mintunvihreästä tummaan runsaaseen vihreään raudan läsnäolon kautta. Sanotaan, että tämä harvinainen jalokivi on hyvin rauhoittava ja että se rauhoittaa silmiä ja nostaa käyttäjän luotettavuutta.

Oranssi Safiiri

Luokiteltu jalokiveksi, Oranssi Safiiri saa oranssista väristä rakastavien sydämen lyömään nopeammin. Sen vaalean oranssisesta väristä punertavan oranssiseen väriin rauhoittaa sydämesi ja mielesi, vapauttaa sinut negatiivisista ajatuksista ja aktivoi iloisia energioita.

Timantti

Timantit ovat olleet arvostettuja ja ihailtuja jalokiviä aina muinaisista ajoista lähtien. Timantit ovat muodostuneet yli miljoona vuotta sitten maanpinnan alapuolella satojen kilometrien syvyydessä, ja ne ovat jalokivistä kaikkein kovimpia. Timantit tunnetaan olevan ”jalokivien kuningatar ja kuningatarten jalokivi”. Kaikki Glamiran timantit ovat taatusti konfliktivapaita.

Musta Timantti

Metallinkiiltoinen Musta Timantti antoi kasvot mustille jalokiville

Ametisti

Puolijalokiveksi luokiteltu Ametisti on kvartsi-mineraalin violetin sävyinen kuulas muunnos. Ametistin kaunis väri tulee usein sen kristallirakenteessa esiintyvästä rautaepäpuhtaudesta, mutta myös luonnollinen altistuminen säteilylle voi värittää kiven.

Vaaleanpunainen Safiiri

Jalokiveksi luokiteltua vaaleanpunaista safiiria pidettiin erittäin harvinaisena, ennen kuin uusia esiintymiä löydettiin Madagascarilta 1900-luvulla. Vaaleanpunainen lukeutuu safiirin harvinaisimpiin väreihin. Näitä kiviä tavataan kaikissa eri värisävyissä pastellipinkistä kirkkaaseen, intensiiviseen magentaan. Vaaleanpunaisten safiirien sanotaan edustavan uskollisuutta, luottamusta ja vilpittömyyttä, ja juuri tästä syystä ne ovat erittäin suosittuja mitä tulee kihlasormuksen kiven valitsemiseen.

Rodoliitti Granaatti

Puolijalokiviin lukeutuva Rodoliitti Granaatti on nopeasti muotutunut yleiseksi korukiveksi viehättävän värinsä ansiosta. Suosioon vaikuttaa myös sen erittäin siisti ulkonäkö, josta puuttuvat virheet ja inkluusiot. Nimi on peräisin kreikan kielen sanasta "rhodon", mikä tarkoittaa ruusua. Hinduismissa se liitetään juurichakraan, ja sen uskotaan lisäävään tervettä seksuaalista aktiivisuutta sekä pysyvyyden ja turvallisuuden tunteita. Lisäksi se edesauttaa liiketoiminnan menestymistä ja auttaa rakentamaan itsevarmuutta.

London Blue Topaasi

Yksi kolmesta puolijalokiviin lukeutuvista Topaaseista, London Blue Topaasi, on todellakin ainutlaatuinen ja erityinen tumman värinsä ansiosta. Tumman sävynsä ansiosta London Blue Topaasi erottuu joukosta ja viehättää henkilöitä, jotka haluavat kaikkea muuta kuin tavallista. Vihreällä vivahteella ja tumman harmaahkolla pohjavärillään, London Blue Topaasi on täydellinen kihlasormus, jos haluatte näyttää kuinka poikkeavaa rakkautunne on. Tämä korukivi kiinnittää kaikkien huomion, mutta sen on myös sanottu parantavan vuorovaikutus- ja ilmaisutaitoja.

Morganiitti

Puolijalokiviin kuuluvaa Morganiittia pidetään luonnollisena, ainutlaatuisena ja hienostuneena korukivenä, jota löydetään vain muutamista paikoista maailmassa. Ironista on, että hinta ei vastaa kiven harvinaisuutta. Sopivimpaan kuvaukseen sisältyisivät sellaiset sanat, kuten harvinainen, kimaltava, kestävä, ainutlaatuinen kirkkaus ja kiilto. Luonnollisesti mangaanin kosketuksesta syntyvä väri voi vaihdella kirkkaan hopeisesta pinkistä persikkaan ja liilanpinkkiin, tehden Morganiitista ainutlaatuisen ja huomiota herättävän. Vihreän Smaragdin tapaan Morganiitti symboloi jumalaista rakkautta, mikä saattaa johtua siitä syystä, että molemmat kivet ovat beryllin variaatioita. Erinomainen valinta uniikiksi kihlasormukseksi tai lahjaksi erityisiin tapahtumiin.

Vihreä Turmaliini

Puolijalokiveksi luokiteltu vihreä Turmaliini (Verdelite) koostuu lukuisista metalleista, jotka yhdessä muodostavat sen boorisilikaatti-rakenteen, erään monimutkaisimmista kiderakenteista. Sen smaragdinvihreä väri johtuu jalokiven rakenteesta löytyvästä kromista. Jalokiven uskotaan houkuttelevan onnea, menestystä, runsautta ja vaurautta.

Sitriini

Puolijalokiveksi luokiteltu Sitriini sai nimensä keltaisesta sitriini-hedelmästä, joka on sitruunan kaltainen, ja sana tarkoittaakin sitruunaa monessa kielessä. Kivi on kvartsin keltainen ja/tai oranssi muunnos. Sitriini on yksi suosituimmista ja edullisimmista jalokivistä, ja se liitetään usein menestykseen ja vaurauteen.

Smaragdi

Täysijalokiveksi luokitellun Smaragdin arvo riippuu vihreän värin syvyydestä ja kirkkaudesta. Smaragdi on yksi harvinaisimmista jalokivistä, ja se sisältää niin kutsuttuja syntymämerkkejä, jotka käytännössä ovat pieniä pinnan alla olevia murtumia. Koska smaragdi on Venuksen jalokivi, se symboloi ikuista nuoruutta ja uudelleensyntymistä.

Sininen Topaasi

Puolijalokiveksi luokiteltua Topaasia voidaan löytää suurina virheettöminä kristalleina, josta voidaan erottaa tuhansia karaattien jalokiviä. Topaasin väri vaihtelee usein värittömästä keltaiseen, mutta luontainen sininen sävy on harvinainen. Topaasi on suhteellisen kovaa ja sitä on yleensä runsaasti saatavilla.

Granaatti

Puolijalokiveksi luokiteltu Granaatti on yhdistelmä useita sukulaismineraaleja, joilla on samankaltaiset fyysiset ja kide ominaisuudet. Granaatin väri ja koko vaihtelee, mutta tunnetuin granaatti-jalokiven väri on tummanpunainen. Kivi katsotaan kuvastavan intohimoista omistautumista.

Rubiini

Täysijalokiveksi luokiteltu Rubiini on kovaa, kestävää ja harvinaista, ja siksi se onkin yksi halutuimmista jalokivistä. Suuret läpikuultavat rubiinit ovat jopa harvinaisempia kuin timantit. Vuosisatojen ajan rubiinit ovat symboloineet elinvoimaisuutta ja kuninkaallisuutta.

Safiiri

Täysijalokiveksi luokiteltu Safiiri on korundin läpikuultava usein sininen muunnos. Kivi yhdistetään rauhaan ja onnellisuuteen. Rubiinin tavoin safiiri tulee timantin jälkeen toisena kovuutta mitatessa.

Valkoinen Safiiri

Täysijalokiveksi luokiteltu valkoinen safiiri on safiirin väritön muoto. Muodostuessaan safiiri saa tunnusomaisen värinsä hivenaineista. Valkoisesta safiirista nämä hivenaineet puuttuvat, ja siksi se onkin harvinainen ja ainutlaatuinen.

Tuliopaali

Puolijalokiveksi luokiteltu Tuliopaali on opaalin läpinäkyvä muoto, jossa ei yleensä esiinny opalisenssi –ilmiötä ja sitä ei esiinny kirkkaanvihreänä. Tuliopaalin väri vaihtelee keltaisesta oranssiin ja punaiseen. Kiven uskotaan korostavan mielikuvitusta ja unelmia.

Kvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Kvartsi syntyy tuliperäisistä ja metamorfisista kivilajeista. Kvartsin väri on yleensä vaaleanpunainen tai savuinen, mutta epäpuhtaudet voivat värjätä kiven myös muun väriseksi.

Vaaleanpunainen Kvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Vaaleanpunainen kvartsi on kvartsin vaaleanpunainen muoto. Värin vahvuus voi vaihdella hailakan vaaleanpunaisesta keskipinkkiin.

Savukvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Savukvartsi on kvartsin savuinen ruskeanvärinen muoto. Sen väri vaihtelee vaalean harmaanruskeasta tummaan mustaan.

Tansaniitti

Puolijalokiveksi luokiteltu Tansaniitti on väriltään sininen tai violetti, ja se on vanadiumia sisältävä zoisiittimineraalin muunnelma. Tansaniitti on hiljattain löydetty upea jalokivi, ja siitä on nopeasti tullut hyvin suosittu. Sen uskotaan kuvastavan elämää.

Swarovskin kristalli

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Vihreä

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Tummansininen

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Punainen

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Peridot

Puolijalokiveksi luokiteltu Peridot –kiveä on helppo löytää alle kolmen karaatin kokoisena, mutta yli viiden karaatin peridot –kivet ovat harvinaisia ja sen vuoksi arvokkaampia. Peridot –kiven väri voi vaihdella vihreän eri sävyjen välillä.

Akvamariini

Puolijalokiveksi luokiteltu Akvamariini on berylli –mineraalin vaalean sinivihreä muunnos. Akvamariinin nimi puhuu puolestaan, ja vuosisatojen ajan tämä ajaton merensininen jalokivi on symboloinut nuoruutta, toivoa, terveyttä ja luotettavuutta.

Vaaleanpunainen Turmaliini

Puolijalokiveksi luokiteltu Vaaleanpunainen turmaliini on tunnetuin ja muodikkain turmaliini jalokiven väri, mutta turmaliiniin värivalikoima on jalokivien laajin. Tämän vuoksi turmaliinia kutsutaankin jalokivien sateenkaareksi.

Vihreä ametisti

Puolijalokiveksi luokiteltu Vihreä ametisti on vaalean vihreä kvartsi kristalli (tunnetaan engl. nimellä prasiolite). Tuliperäinen maaperä tai maan ytimen luontainen kuumuus tekee kivestä vihreän. Vihreä ametisti tukee luontaisia kykyjä ja rakkautta.

Keltainen safiiri

Puolijalokiveksi luokiteltu Keltainen safiiri on luontaisesti esiintyvä safiiri ja se on korundin muunnos. Korundin alhainen rautapitoisuus tekee safiirista keltaisen. Kivi yhdistetään hedelmällisyyteen ja hyvään avioliittoon.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Onyksi

Musta onyksi jalokivi on piilokiteisen kvartsin muoto ja se on kuuluu kristalleihin. Sen uskotaan toimivan kantajansa perustuskivenä ja pitävän kantajansa todellisuudentajuisena sekä karkottavan sisäisen epätasapainoisuuden ja negatiivisen energian.

Musta onyksi

Musta onyksi jalokivi on piilokiteisen kvartsin muoto ja se on kuuluu kristalleihin. Sen uskotaan toimivan kantajansa perustuskivenä ja pitävän kantajansa todellisuudentajuisena sekä karkottavan sisäisen epätasapainoisuuden ja negatiivisen energian.

Ruskea timantti

Ruskeat timantit ovat ruskeita, tyylikkäitä timantteja, jotka kuuluvat kaikkein suosituimpiin timantteihin. Näitä timantteja kutsutaan englanniksi “suklaatimanteiksi” niiden suklaata muistuttavan värin vuoksi. Ruskeilla timanteilla on kauniita ja houkuttelevia värivariaatioita, joiden vuoksi ruskeita timantteja kutsutaan myös konjakkitimanteiksi tai samppanjatimanteiksi niiden vaaleasta tummaan vaihtelevasta väriskaalasta johtuen. Ruskeat timantit ovat jalokiviä, jotka ovat nykyisin kasvava trendi jalokiviteollisuudessa. Nämä timantit sopivat varmasti sinulle, jos olet suklaan ystävä ja haluat valita tavallisesta erottuvan ja korkealaatuisen korun!

Sininen timantti

Sinisiä timantteja löydettiin ensimmäisen kerran Intiasta ja ne tuotiin länteen 1600-luvulla. Siniset timantit houkuttelevat valtameren ja taivaan värisävyissä, paljastavat poikkeuksellisia värivivahteita ja niihin liitetään tiettyjä ominaisuuksia. Muiden värillisten timanttien tapaan sinisiä timantteja esiintyy useissa eri värisävyissä, jotka vaihtelevat pastellisävyistä, jotka muistuttavat kirkasta taivasta tai voimakkaan syvää merta vaihdellen teräksensinisestä tyynenmerensiniseen. Näitä harvinaisia timantteja jaotellaan myös nimityksillä vaaleansininen, kuninkaansininen, laivastonsininen tai yönsininen.

Keltainen timantti

Keltaiset timantit ovat nykyisin hyvin kysyttyjä värillisiä timantteja. Keltaisiin timanttihin voidaan viitata myös nimityksillä “Canary”, “Canary Yellow Diamond” tai toisinaan myös nimityksellä “Zimmy”. Ne sopivat erityisesti halo- ja solitaire-istutuksiin, mutta ne voi asettaa tyylikkäästi myös muihin istutuksiin, koska niillä on erittäin ainutlaatuista yhdistelmäarvoa eloisien värisävyjensä ansiosta. Jos olet kiinnostunut keltaisesta timantista, sinulla on varmasti tarjolla monia vaihtoehtoisia istutuksia, joilla voit upeasti koristella tämän harvinaisen timantin!

Vihreä timantti

Vihreät timantit symboloivat luontoa, kasvua, harmoniaa, kärsivällisyyttä ja hedelmällisyyttä. Vihreät timantit ovat arvostettuja ja ihailtuja luonnonjalokiviä. Vihreitä timantteja esiintyy eri sävyisinä, jotka vaihtelevat haalean vihreästä sävystä hienon syvään vivahteeseen. Mitä tahansa vihreän timantin värisävyä voi pitää muita parempana omien makumieltymystensä perusteella. Vihreitä timantteja pidetään värinsä ansiosta rauhoittavina ja niihin liittyy hyvin voimakkaita turvallisuuden tunteita. Tämä voi olla syy siihen, miksi monet timanttien ystävät valitsevat vihreitä timantteja sormuksien lisäksi myös korvakoruihin ja riipuksiin!

Pinkki timantti

Kaikkein kysytyimpiä timantteja ovat pinkit timantit, jotka ovat kaikkien naisten suosikkijalokiviä! Unelmien väri yhdistettynä huolellisesti hiottuun ja valikoituun timanttiin on kuin toteutunut toive. Pinkit timantit tuovat ylellisyyttä ja romatiikkaa ja ovat upea lisäys naisten koruvalikoimaan. Pinkkejä timantteja esiintyy muiden värillisten timanttien tapaan myös eri värisävyissä, jotka vaihtelevat vaaleista tummiin ja niihin viitataan nimityksillä haalea, hyvin vaalea, vaalea, hienon vaalea, hienon voimakas, hienon syvä ja hienon eloisa.

Valkoinen topaasi

Valkoinen topaasi luokitellaan korukiveksi. Se on silikaattimineraali, joka muistuttaa paljon timanttia. Vaikka se on timanttia pehmeämpi (8 Mohsin asteikolla), valkoista topaasia arvostetaan sen kirkkauden ja läpikuultavuuden vuoksi. Topaasi saa nimensä kreikan sanasta tapazos, joka tarkoittaa 'etsiä'. Ei ole luultavasti sattumaa, että valkoisen topaasin kerrotaan auttavan henkiparannuksessa, muuttamaan negatiiviset ajatukset positiivisiksi ja löytämään oman polkusi ja tarkoituksesi sekä antavan lisää voimaa silloin kun sitä tarvitaan. Jos etsit korua katseenkääntävällä kivellä, joka on timantin kaltainen kirkkaudessaan, valkoinen topaasi on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista.
Värisävy on todistettavasti yönsininen tai laivastonsininen. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA-luokan safiirit ovat sinisävyisiä, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan safiirin väri on syvän sininen ja siinä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa. Louhitaan pääasiassa Sri Lankan alueelta. Värisävy on syvän, terävän sininen.
Väri on todistettavasti keskivihreä. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA-luokan smaragdit ovat keskivihreitä, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan smaragdin väri on syvän vihreä ja jalokivessä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa. Tavallisesti kuninkaallisten käyttämät AAAA-luokitellut smaragdit ovat varmasti kaikkien aikojen parhaimpia.
Väri on todistettavasti tumman punainen. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.