Ladataan...

Suunnittele oma

Miesten sormus Bright Energy

Mene tuotteen tietoihin

Miesten sormus Bright Energy

Fancy tyyli - Näytä kaikki

Tämä hinta on jopa 55% tavallisia korujen hintoja alhaisempi. [?]

GLAMIRA on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaimmat hinnat, laadusta tinkimättä. Alla on listattu päätekijät, joiden avulla tämä on mahdollista:

 • Vakiintunut asema korualalla
 • Suoraan tuottajilta
 • Pitkäaikainen yhteistyö luotettavien toimittajien kanssa, eettisiltä tuottajilta.
 • Verkossa toimimisen edut
 • Ei varastoja - Saat mitä haluat, et mitä meillä on
 • Sisäiset asiantuntijat
 • No hidden charges

Klikkaa tästä jos haluat tietää lisää hinnoittelukäytännöistämme.

665,00 €
Ilmainen toimitus
60 päivän palautusoikeus

  Arvioitu toimitusaika : tiistaina, 08 helmikuuta

Näytä toimitusvaihtoehdot

 • Ilmainen Kuljetus

  Arvioitu toimitusaika: tiistaina, 08 helmikuuta
  0,00 €
 • Pikalähetys

  Arvioitu toimitusaika: maanantaina, 07 helmikuuta
  20,00 €
 • Premium Toimitus

  Arvioitu toimitusaika: perjantaina, 04 helmikuuta
  35,00 €

Voit valita toimitusmaksusi kassalla.

Jos maksat ostoksesi pankkisiirrolla, arvioitu toimitusaika lasketaan maksun saapumispäivästä.

Yksityiskohdat

Yleinen
SKUF5207/
Comfort FitKyllä
Paksuus1,7 mm
KiinteäKyllä
ProfiilikuvaKovera profiili

Yksityiskohdat

Yleinen
SKUF5207/
Comfort FitKyllä
Paksuus1,7 mm
KiinteäKyllä
ProfiilikuvaKovera profiili
ARVOSTELUT JA ARVIOT

Jätä kommenttisi ja jaa Glamira-kokemuksesi kaikkien kanssa!

1.Arvioi tuote tähdillä (1 - huono, 5 - erittäin hyvä) *

2.Kirjoita oma arvostelusi

* Tarvittavat kentät
Asiakkaan kuvat
Ostamasi tuotteen kanssa ottamasi kuvat julkaistaan täällä, kun olet jakanut ne kanssamme.
ARVIO KESKIMÄÄRIN
98% of 100
4.9
ARVOSTELUJEN LUKUMÄÄRÄ
548
Katso kaikki GLAMIRAn tuotearvostelut ja -arviot nähdäksesi, mitä muut asiakkaat ajattelevat GLAMIRAn tuotteista ja palveluista. Voit myös lähettää oman arvostelusi ja jakaa kokemuksesi käymällä tuotesivuillamme. Näytö kaikki GLAMIRA tuotearvostelut

Katso riippumattoman arvostelusivun yli 10.000 asiakasarvion joukosta, mitä asiakkaamme ovat mieltä palveluistamme.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Erinomainen

RAHTI TIEDOT

 • Arvioitu toimitusaika:
 • Ilmainen toimitus:
 • PostNord
 •  Ilmainen toimitus
 •  Ilmainen kaiverrus
 •  Ilmainen lahjapakkaus
 •  Anonyymi pakkausvaihtoehto
MUITA ETUJA TÄMÄN OSTON YHTEYDESSÄ
 • 60 Day Return Policy

  60 Päivän Palautusoikeus Olemme sitoutuneet tyytyväisyyteenne. Kaiverrettu tai kaivertamaton; jos et ole tyytyväinen valintasi, palauta se alkuperäisessä kunnossa 60 päivän kuluessa.

 • 60 Day Resizing Policy

  60 päivän koon muutos oikeus Hyvät asiat alkavat pienistä yksityiskohdista. GLAMIRA auttaa sinua pitämään yllätyksesi salassa ja muuttamaan sormuksesi kokoa maksutta 60 päivän kuluessa ostopäivästä.

 • Lifetime Warranty

  Elinkautinen takuu Olemme korumme laadun takana ja tarjoamme elinikäisen takuun kaikille tuotteillemme. Jokainen tilaus valmistetaan ja hoidetaan asiantuntijoidemme huolella ensimmäisestä sekunnista lähtien. Nauttikaa ammattimaisen mestariteoksen laadusta ja luottaa siihen, että teidän ainutlaatuisesti muotoilemanne korut kestävät eliniän.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% tyytyväisyyteen suuntautunut asiakaspalvelu GLAMIRA-asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään läpi kauneimpia hetkiä elämässäsi. Tehtävämme on saada sinut tyytyväiseksi; Ota hetki aikaa löytääksesi täydellisen muotoilun ja anna meidän huolehtia kaikesta muusta.

 • Custom Made Jewellery

  Luotu sinulle Sinun erityinen tilaisuutesi on tärkein asia meille ja ymmärrämme, kuinka tärkeää on olla valmis siihen. Sitoudu valitsemaan täydellinen mestariteos koruja ja GLAMIRA luo sen erityisesti sinua varten.
  Ostoksesi sisältää myös ilmaisen hieno lahjapaketin, jonka ammattilaiset ovat suunnitelleet, koska kaikki pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä.

 • Fast Delivery

  Pikatoimitus Ajoitus on avainsana, kun yritetään järjestää yllätyksiä, kihlauksia tai häitä. GLAMIRA on ylpeä voidessaan tarjota markkinoiden nopeimpia tuotanto- ja toimitusaikarajoja.
  Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin. Jos haluat säilyttää tilauksesi yllätyksenä, valitse vain anonyymi pakkaus vaihtoehto kassalla ja lähetämme tuotteesi tavallisena pakkauksena, jossa ei ole GLAMIRA-logoa.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Briljantti- ja jalokivikoristeiden aitoustodistukset Omat gemmologia asiantuntiamme tarkastavat huolellisesti kaikki GLAMIRA-timantit ja jalokivet ennen sertifioinnin antamista. Jokaisessa tilauksessamme on sertifiointi. Jos olet kiinnostunut GIA:n (Yhdysvaltojen Gemmologian Instituutti) sertifioiduista timanteista, asiakaspalvelu tiimimme mielellään auttaa sinua.

 • Allergy-Free Material

  Allergiavapaat materiaalit Laadukkaimmat metallit ja tuotannossa käytetyt kivet ovat allergiavapaita. Kun on kyse sormusten käytöstä, mukavuus on yhtä tärkeä kuin korut itse. Tavoitteenamme on varmistaa, että teidän henkilökohtaisesti suunnittelemanne design-korut eivät pelkestään näytä hyviltä, ​​mutta tuntuvat myös mukavalta.

 • Vuosien kokemus

  Vuosien kokemus Monen vuoden ammattilaisen koekemuksen ja palavan halun kehittää työtämme, GLAMIRA on levinnyt moniin maihin ja sillä on osastoja ympäri maailmaa. Tilatessasi meiltä, korusi on taattu kentälle omistautumisen ja vuosien kokemuksen kautta.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Perustettu Heilbronnissa - Saksassa, laadukas vuodesta 2008 lähtien Saksassa perustettu GLAMIRA eroaa muista koruliikkeistä kahden tärkeän avainsanan takia: laatu ja täsmällisyys. Ammattitaidon ja kurinalaisuuden ansiosta vuosien saatossa vakiintuneet ja testatut prosessit antavat meille mahdollisuuden tarjota laadukasta palvelua ja koruja.

 • Suoraan tuottajilta

  Suoraan tuottajilta Kaikki jalokivet ja korut. Jokainen vaihe tyypillisessä vähittäismyynnissä lisää oman osansa tuotteen lopulliseen hintaan. Me olemme valmistaja, eli huolehdimme kaikista prosessin vaiheista, ensimmäisestä kynän kosketuksesta paperille tuotteen lähetille ojentamiseen saakka. Koska emme tarvitse jälleenmyyjiä, maahantuojia, tukkukauppiaita tai kivijalkakauppoja, voimme tarjota asiakkaillemme mittavat säästöt.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konflikti-vapaat timantit, jalokivet ja metallit Jalometalleja ja kiviä usein louhitaan kauhistuttavissa olosuhteissa ympäri maailmaa. GLAMIRA:ssa takaamme, että kaikki timanttien tuotannossa käytettävät timantit, jalokivet ja metallit ovat konflikti-vapaita, jotka ovat peräisin eettisistä lähteistä ja väkivallattomista alueista Kimberley prosessia noudattaen.

Glamira-Logo Sisäpuolella

Glamiran sormuksien sisälle kaiverretaan yrityksen logo, kuten kuvasta Valitse, haluatko kaiverretun logon sormuksen sisälle.

GLAMIRA logo sisäpuolella Ilman logoa Logolla

Paraiba turmaliini

Paraiba turmaliini on hyvin harvinainen turmaliinivalikoima, joka erottuu neonisinisistä, vihreistä ja sinivihreistä väreistään. Laboratorioilla luotuilla paraiboilla on samat ominaisuudet kuin luonnollisilla. Tämän upean kiven suosio johtuu sen suhteesta elämään, rakkauteen ja maahan sen vaikutusten kautta chakroihin. Ammattimainen leikkaus tuo lisäksi esiin näiden kivien poikkeuksellisen kirkkauden ja ainutlaatuiset sävyt.

Timantti

Timantit ovat olleet arvostettuja ja ihailtuja jalokiviä aina muinaisista ajoista lähtien. Timantit ovat muodostuneet yli miljoona vuotta sitten maanpinnan alapuolella satojen kilometrien syvyydessä, ja ne ovat jalokivistä kaikkein kovimpia. Timantit tunnetaan olevan ”jalokivien kuningatar ja kuningatarten jalokivi”. Kaikki Glamiran timantit ovat taatusti konfliktivapaita.

Sitruuna Kvartsi

Luokiteltu puolijalokiveksi, Sitruuna kvartsi kiehtoo koru rakastavaisia tuoreella värillään. Sitä esiintyy useimmiten väri vaihtoehtoina kirkkaasta sitruunasta hyvin eloisaan keltaiseen. Tämä kivi on tunnettu voimakkaastaan ja korkean energia ominaisuuksistaan, joka poistaa negatiiviset tunteet, itseluottamuksen puute ja joka nostaa käyttäjän tunnelmaa ja tuo luottamusta.

Zultanite

Luokiteltu puolijalokiveksi, Zultanite on todella suosittu sen ainutlaatuisesta väriä muuttuvasta piirteestään. Riippuen valonlähteestä ja eri suunnista, tämä harvinainen jalokivi on näkyvissä erilaisissa sävyissä. Limenvihreä päivänvalossa ja persikan ja kirsikan vaaleanpunainen hämärässä.

Laboratoriossa luotu timatti

Laboratoriossa luodut timantit tarjoavat samat ominaisuudet kuin luonnontimantit, ilman kaivostoiminnan eettisiä ongelmia ja ympäristöhaittoja. Valmistaminen tapahtuu täsmälleen samaan tapaan kuin luonnontimantillakin, se vie vain huomattavasti vähemmän aikaa. Prosessi on erittäin ympäristöystävällinen, ja sillä saadaan luotua täydellinen klooni timantista. Itse timantista luodaan hiiletön halkaisija. Tämän jälkeen timantit voidaan erottaa toisistaan ja ne luokiteellaan HRD- ja IGI-laboratorioiden toimesta 4C:n mukaan (cut, colour, clarity and carat)

Vihreä Topaasi

Luokiteltu puolijalokiveksi, Vihreä Topaasi on Topaasi-perheen jäsen, jonka vihreä väri usein liittyy uskollisuuteen ja rakkauteen. Se tarjoaa sisäisen kehon rauhaa, älyä ja auttaa ratkaisemaan ongelmia ja saamaan hyvän terveyden.

Vihreä Safiiri

Luokiteltu jalokiveksi, Vihreä Safiirin erityinen väri vaihtelee mintunvihreästä tummaan runsaaseen vihreään raudan läsnäolon kautta. Sanotaan, että tämä harvinainen jalokivi on hyvin rauhoittava ja että se rauhoittaa silmiä ja nostaa käyttäjän luotettavuutta.

Oranssi Safiiri

Luokiteltu jalokiveksi, Oranssi Safiiri saa oranssista väristä rakastavien sydämen lyömään nopeammin. Sen vaalean oranssisesta väristä punertavan oranssiseen väriin rauhoittaa sydämesi ja mielesi, vapauttaa sinut negatiivisista ajatuksista ja aktivoi iloisia energioita.

Timantti

Timantit ovat olleet arvostettuja ja ihailtuja jalokiviä aina muinaisista ajoista lähtien. Timantit ovat muodostuneet yli miljoona vuotta sitten maanpinnan alapuolella satojen kilometrien syvyydessä, ja ne ovat jalokivistä kaikkein kovimpia. Timantit tunnetaan olevan ”jalokivien kuningatar ja kuningatarten jalokivi”. Kaikki Glamiran timantit ovat taatusti konfliktivapaita.

Musta Timantti

Metallinkiiltoinen Musta Timantti antoi kasvot mustille jalokiville

Ametisti

Puolijalokiveksi luokiteltu Ametisti on kvartsi-mineraalin violetin sävyinen kuulas muunnos. Ametistin kaunis väri tulee usein sen kristallirakenteessa esiintyvästä rautaepäpuhtaudesta, mutta myös luonnollinen altistuminen säteilylle voi värittää kiven.

Vaaleanpunainen Safiiri

Jalokiveksi luokiteltua vaaleanpunaista safiiria pidettiin erittäin harvinaisena, ennen kuin uusia esiintymiä löydettiin Madagascarilta 1900-luvulla. Vaaleanpunainen lukeutuu safiirin harvinaisimpiin väreihin. Näitä kiviä tavataan kaikissa eri värisävyissä pastellipinkistä kirkkaaseen, intensiiviseen magentaan. Vaaleanpunaisten safiirien sanotaan edustavan uskollisuutta, luottamusta ja vilpittömyyttä, ja juuri tästä syystä ne ovat erittäin suosittuja mitä tulee kihlasormuksen kiven valitsemiseen.

Rodoliitti Granaatti

Puolijalokiviin lukeutuva Rodoliitti Granaatti on nopeasti muotutunut yleiseksi korukiveksi viehättävän värinsä ansiosta. Suosioon vaikuttaa myös sen erittäin siisti ulkonäkö, josta puuttuvat virheet ja inkluusiot. Nimi on peräisin kreikan kielen sanasta "rhodon", mikä tarkoittaa ruusua. Hinduismissa se liitetään juurichakraan, ja sen uskotaan lisäävään tervettä seksuaalista aktiivisuutta sekä pysyvyyden ja turvallisuuden tunteita. Lisäksi se edesauttaa liiketoiminnan menestymistä ja auttaa rakentamaan itsevarmuutta.

London Blue Topaasi

Yksi kolmesta puolijalokiviin lukeutuvista Topaaseista, London Blue Topaasi, on todellakin ainutlaatuinen ja erityinen tumman värinsä ansiosta. Tumman sävynsä ansiosta London Blue Topaasi erottuu joukosta ja viehättää henkilöitä, jotka haluavat kaikkea muuta kuin tavallista. Vihreällä vivahteella ja tumman harmaahkolla pohjavärillään, London Blue Topaasi on täydellinen kihlasormus, jos haluatte näyttää kuinka poikkeavaa rakkautunne on. Tämä korukivi kiinnittää kaikkien huomion, mutta sen on myös sanottu parantavan vuorovaikutus- ja ilmaisutaitoja.

Morganiitti

Puolijalokiviin kuuluvaa Morganiittia pidetään luonnollisena, ainutlaatuisena ja hienostuneena korukivenä, jota löydetään vain muutamista paikoista maailmassa. Ironista on, että hinta ei vastaa kiven harvinaisuutta. Sopivimpaan kuvaukseen sisältyisivät sellaiset sanat, kuten harvinainen, kimaltava, kestävä, ainutlaatuinen kirkkaus ja kiilto. Luonnollisesti mangaanin kosketuksesta syntyvä väri voi vaihdella kirkkaan hopeisesta pinkistä persikkaan ja liilanpinkkiin, tehden Morganiitista ainutlaatuisen ja huomiota herättävän. Vihreän Smaragdin tapaan Morganiitti symboloi jumalaista rakkautta, mikä saattaa johtua siitä syystä, että molemmat kivet ovat beryllin variaatioita. Erinomainen valinta uniikiksi kihlasormukseksi tai lahjaksi erityisiin tapahtumiin.

Vihreä Turmaliini

Puolijalokiveksi luokiteltu vihreä Turmaliini (Verdelite) koostuu lukuisista metalleista, jotka yhdessä muodostavat sen boorisilikaatti-rakenteen, erään monimutkaisimmista kiderakenteista. Sen smaragdinvihreä väri johtuu jalokiven rakenteesta löytyvästä kromista. Jalokiven uskotaan houkuttelevan onnea, menestystä, runsautta ja vaurautta.

Sitriini

Puolijalokiveksi luokiteltu Sitriini sai nimensä keltaisesta sitriini-hedelmästä, joka on sitruunan kaltainen, ja sana tarkoittaakin sitruunaa monessa kielessä. Kivi on kvartsin keltainen ja/tai oranssi muunnos. Sitriini on yksi suosituimmista ja edullisimmista jalokivistä, ja se liitetään usein menestykseen ja vaurauteen.

Smaragdi

Täysijalokiveksi luokitellun Smaragdin arvo riippuu vihreän värin syvyydestä ja kirkkaudesta. Smaragdi on yksi harvinaisimmista jalokivistä, ja se sisältää niin kutsuttuja syntymämerkkejä, jotka käytännössä ovat pieniä pinnan alla olevia murtumia. Koska smaragdi on Venuksen jalokivi, se symboloi ikuista nuoruutta ja uudelleensyntymistä.

Sininen Topaasi

Puolijalokiveksi luokiteltua Topaasia voidaan löytää suurina virheettöminä kristalleina, josta voidaan erottaa tuhansia karaattien jalokiviä. Topaasin väri vaihtelee usein värittömästä keltaiseen, mutta luontainen sininen sävy on harvinainen. Topaasi on suhteellisen kovaa ja sitä on yleensä runsaasti saatavilla.

Granaatti

Puolijalokiveksi luokiteltu Granaatti on yhdistelmä useita sukulaismineraaleja, joilla on samankaltaiset fyysiset ja kide ominaisuudet. Granaatin väri ja koko vaihtelee, mutta tunnetuin granaatti-jalokiven väri on tummanpunainen. Kivi katsotaan kuvastavan intohimoista omistautumista.

Rubiini

Täysijalokiveksi luokiteltu Rubiini on kovaa, kestävää ja harvinaista, ja siksi se onkin yksi halutuimmista jalokivistä. Suuret läpikuultavat rubiinit ovat jopa harvinaisempia kuin timantit. Vuosisatojen ajan rubiinit ovat symboloineet elinvoimaisuutta ja kuninkaallisuutta.

Safiiri

Täysijalokiveksi luokiteltu Safiiri on korundin läpikuultava usein sininen muunnos. Kivi yhdistetään rauhaan ja onnellisuuteen. Rubiinin tavoin safiiri tulee timantin jälkeen toisena kovuutta mitatessa.

Valkoinen Safiiri

Täysijalokiveksi luokiteltu valkoinen safiiri on safiirin väritön muoto. Muodostuessaan safiiri saa tunnusomaisen värinsä hivenaineista. Valkoisesta safiirista nämä hivenaineet puuttuvat, ja siksi se onkin harvinainen ja ainutlaatuinen.

Tuliopaali

Puolijalokiveksi luokiteltu Tuliopaali on opaalin läpinäkyvä muoto, jossa ei yleensä esiinny opalisenssi –ilmiötä ja sitä ei esiinny kirkkaanvihreänä. Tuliopaalin väri vaihtelee keltaisesta oranssiin ja punaiseen. Kiven uskotaan korostavan mielikuvitusta ja unelmia.

Kvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Kvartsi syntyy tuliperäisistä ja metamorfisista kivilajeista. Kvartsin väri on yleensä vaaleanpunainen tai savuinen, mutta epäpuhtaudet voivat värjätä kiven myös muun väriseksi.

Vaaleanpunainen Kvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Vaaleanpunainen kvartsi on kvartsin vaaleanpunainen muoto. Värin vahvuus voi vaihdella hailakan vaaleanpunaisesta keskipinkkiin.

Savukvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Savukvartsi on kvartsin savuinen ruskeanvärinen muoto. Sen väri vaihtelee vaalean harmaanruskeasta tummaan mustaan.

Tansaniitti

Puolijalokiveksi luokiteltu Tansaniitti on väriltään sininen tai violetti, ja se on vanadiumia sisältävä zoisiittimineraalin muunnelma. Tansaniitti on hiljattain löydetty upea jalokivi, ja siitä on nopeasti tullut hyvin suosittu. Sen uskotaan kuvastavan elämää.

Swarovskin kristalli

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Vihreä

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Tummansininen

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Punainen

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Peridot

Puolijalokiveksi luokiteltu Peridot –kiveä on helppo löytää alle kolmen karaatin kokoisena, mutta yli viiden karaatin peridot –kivet ovat harvinaisia ja sen vuoksi arvokkaampia. Peridot –kiven väri voi vaihdella vihreän eri sävyjen välillä.

Akvamariini

Puolijalokiveksi luokiteltu Akvamariini on berylli –mineraalin vaalean sinivihreä muunnos. Akvamariinin nimi puhuu puolestaan, ja vuosisatojen ajan tämä ajaton merensininen jalokivi on symboloinut nuoruutta, toivoa, terveyttä ja luotettavuutta.

Vaaleanpunainen Turmaliini

Puolijalokiveksi luokiteltu Vaaleanpunainen turmaliini on tunnetuin ja muodikkain turmaliini jalokiven väri, mutta turmaliiniin värivalikoima on jalokivien laajin. Tämän vuoksi turmaliinia kutsutaankin jalokivien sateenkaareksi.

Vihreä ametisti

Puolijalokiveksi luokiteltu Vihreä ametisti on vaalean vihreä kvartsi kristalli (tunnetaan engl. nimellä prasiolite). Tuliperäinen maaperä tai maan ytimen luontainen kuumuus tekee kivestä vihreän. Vihreä ametisti tukee luontaisia kykyjä ja rakkautta.

Keltainen safiiri

Puolijalokiveksi luokiteltu Keltainen safiiri on luontaisesti esiintyvä safiiri ja se on korundin muunnos. Korundin alhainen rautapitoisuus tekee safiirista keltaisen. Kivi yhdistetään hedelmällisyyteen ja hyvään avioliittoon.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Onyksi

Musta onyksi jalokivi on piilokiteisen kvartsin muoto ja se on kuuluu kristalleihin. Sen uskotaan toimivan kantajansa perustuskivenä ja pitävän kantajansa todellisuudentajuisena sekä karkottavan sisäisen epätasapainoisuuden ja negatiivisen energian.

Musta onyksi

Musta onyksi jalokivi on piilokiteisen kvartsin muoto ja se on kuuluu kristalleihin. Sen uskotaan toimivan kantajansa perustuskivenä ja pitävän kantajansa todellisuudentajuisena sekä karkottavan sisäisen epätasapainoisuuden ja negatiivisen energian.

Ruskea timantti

Ruskeat timantit ovat ruskeita, tyylikkäitä timantteja, jotka kuuluvat kaikkein suosituimpiin timantteihin. Näitä timantteja kutsutaan englanniksi “suklaatimanteiksi” niiden suklaata muistuttavan värin vuoksi. Ruskeilla timanteilla on kauniita ja houkuttelevia värivariaatioita, joiden vuoksi ruskeita timantteja kutsutaan myös konjakkitimanteiksi tai samppanjatimanteiksi niiden vaaleasta tummaan vaihtelevasta väriskaalasta johtuen. Ruskeat timantit ovat jalokiviä, jotka ovat nykyisin kasvava trendi jalokiviteollisuudessa. Nämä timantit sopivat varmasti sinulle, jos olet suklaan ystävä ja haluat valita tavallisesta erottuvan ja korkealaatuisen korun!

Sininen timantti

Sinisiä timantteja löydettiin ensimmäisen kerran Intiasta ja ne tuotiin länteen 1600-luvulla. Siniset timantit houkuttelevat valtameren ja taivaan värisävyissä, paljastavat poikkeuksellisia värivivahteita ja niihin liitetään tiettyjä ominaisuuksia. Muiden värillisten timanttien tapaan sinisiä timantteja esiintyy useissa eri värisävyissä, jotka vaihtelevat pastellisävyistä, jotka muistuttavat kirkasta taivasta tai voimakkaan syvää merta vaihdellen teräksensinisestä tyynenmerensiniseen. Näitä harvinaisia timantteja jaotellaan myös nimityksillä vaaleansininen, kuninkaansininen, laivastonsininen tai yönsininen.

Keltainen timantti

Keltaiset timantit ovat nykyisin hyvin kysyttyjä värillisiä timantteja. Keltaisiin timanttihin voidaan viitata myös nimityksillä “Canary”, “Canary Yellow Diamond” tai toisinaan myös nimityksellä “Zimmy”. Ne sopivat erityisesti halo- ja solitaire-istutuksiin, mutta ne voi asettaa tyylikkäästi myös muihin istutuksiin, koska niillä on erittäin ainutlaatuista yhdistelmäarvoa eloisien värisävyjensä ansiosta. Jos olet kiinnostunut keltaisesta timantista, sinulla on varmasti tarjolla monia vaihtoehtoisia istutuksia, joilla voit upeasti koristella tämän harvinaisen timantin!

Vihreä timantti

Vihreät timantit symboloivat luontoa, kasvua, harmoniaa, kärsivällisyyttä ja hedelmällisyyttä. Vihreät timantit ovat arvostettuja ja ihailtuja luonnonjalokiviä. Vihreitä timantteja esiintyy eri sävyisinä, jotka vaihtelevat haalean vihreästä sävystä hienon syvään vivahteeseen. Mitä tahansa vihreän timantin värisävyä voi pitää muita parempana omien makumieltymystensä perusteella. Vihreitä timantteja pidetään värinsä ansiosta rauhoittavina ja niihin liittyy hyvin voimakkaita turvallisuuden tunteita. Tämä voi olla syy siihen, miksi monet timanttien ystävät valitsevat vihreitä timantteja sormuksien lisäksi myös korvakoruihin ja riipuksiin!

Pinkki timantti

Kaikkein kysytyimpiä timantteja ovat pinkit timantit, jotka ovat kaikkien naisten suosikkijalokiviä! Unelmien väri yhdistettynä huolellisesti hiottuun ja valikoituun timanttiin on kuin toteutunut toive. Pinkit timantit tuovat ylellisyyttä ja romatiikkaa ja ovat upea lisäys naisten koruvalikoimaan. Pinkkejä timantteja esiintyy muiden värillisten timanttien tapaan myös eri värisävyissä, jotka vaihtelevat vaaleista tummiin ja niihin viitataan nimityksillä haalea, hyvin vaalea, vaalea, hienon vaalea, hienon voimakas, hienon syvä ja hienon eloisa.

Valkoinen topaasi

Valkoinen topaasi luokitellaan korukiveksi. Se on silikaattimineraali, joka muistuttaa paljon timanttia. Vaikka se on timanttia pehmeämpi (8 Mohsin asteikolla), valkoista topaasia arvostetaan sen kirkkauden ja läpikuultavuuden vuoksi. Topaasi saa nimensä kreikan sanasta tapazos, joka tarkoittaa 'etsiä'. Ei ole luultavasti sattumaa, että valkoisen topaasin kerrotaan auttavan henkiparannuksessa, muuttamaan negatiiviset ajatukset positiivisiksi ja löytämään oman polkusi ja tarkoituksesi sekä antavan lisää voimaa silloin kun sitä tarvitaan. Jos etsit korua katseenkääntävällä kivellä, joka on timantin kaltainen kirkkaudessaan, valkoinen topaasi on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista.
Värisävy on todistettavasti yönsininen tai laivastonsininen. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA-luokan safiirit ovat sinisävyisiä, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan safiirin väri on syvän sininen ja siinä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa. Louhitaan pääasiassa Sri Lankan alueelta. Värisävy on syvän, terävän sininen.
Väri on todistettavasti keskivihreä. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA-luokan smaragdit ovat keskivihreitä, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan smaragdin väri on syvän vihreä ja jalokivessä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa. Tavallisesti kuninkaallisten käyttämät AAAA-luokitellut smaragdit ovat varmasti kaikkien aikojen parhaimpia.
Väri on todistettavasti tumman punainen. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA -luokan rubiinit ovat keskitason pinkinpunaisia, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan rubiinin väri on keskipunainen ja jalokivessä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa.
Nämä keltaiset timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana keltaisena timanttina. Näiden keltaisen timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä keltaisia timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona keltaisista timanteista. Niillä on syvä keltainen väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä keltaisilla timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Nämä siniset timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Näitä sinisiä timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona sinisistä timanteista. Niillä on syvä sininen väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä sinisillä timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana pinkkinä timanttina. Näiden pinkkien timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä pinkkejä timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona pinkeistä timanteista.Niillä on syvä pinkki väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä pinkeillä timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Nämä vihreät timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana vihreänä timanttina. Näiden vihreiden timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä vihreitä timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona vihreistä timanteista. Niillä on syvä vihreä väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä vihreillä timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Nämä ruskeat timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana ruskeana timanttina. Näiden ruskeiden timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä ruskeita timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona ruskeista timanteista. Niillä on syvä ruskea väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä ruskeilla timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Hyvä (A) -luokituksen Ametisti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Ametisti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Ametisti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Ametisti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Ametisti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Sitriini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Sitriini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Sitriini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Sitriini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Sitriini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Granaatti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Granaatti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Granaatti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Granaatti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Granaatti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Sininen topaasi on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Sininen topaasi sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Sininen topaasi ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Sininen topaasi.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Sininen topaasi ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Peridootti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Peridootti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Peridootti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Peridootti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Peridootti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Akvamariini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Akvamariini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Akvamariini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Akvamariini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Akvamariini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Palo-opaali on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Palo-opaali sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Palo-opaali ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Palo-opaali.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Palo-opaali ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Vihreä ametisti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Vihreä ametisti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Vihreä ametisti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Vihreä ametisti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Vihreä ametisti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Vihreä turmaliini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Vihreä turmaliini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Vihreä turmaliini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Vihreä turmaliini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Vihreä turmaliini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Pinkki turmaliini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Pinkki turmaliini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Pinkki turmaliini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Pinkki turmaliini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Pinkki turmaliini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Ruusukvartsi on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Ruusukvartsi sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Ruusukvartsi ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Ruusukvartsi.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Ruusukvartsi ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Tansaniitti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Tansaniitti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Tansaniitti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Tansaniitti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Tansaniitti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Savukvartsi on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Savukvartsi sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Savukvartsi ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Savukvartsi.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Savukvartsi ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Morganiitti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Morganiitti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Morganiitti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Morganiitti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Morganiitti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Rodoliitti Granaatti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Rodoliitti Granaatti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Rodoliitti Granaatti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Rodoliitti Granaatti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Rodoliitti Granaatti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Tsavoriitti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Tsavoriitti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Tsavoriitti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Tsavoriitti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Tsavoriitti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Pieniä sulkeumia jalokiven vaaleassa värissä. Valo ei läpäise jalokiveä.
Sulkeumia tai pieniä kiteitä, jotka näkee vain tarkasti tutkimalla. Ne eivät kuitenkaan ole isoja sulkeumia.
Korkealaatuinen jalokivi, jota käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Kivessä on hyvin pieniä sulkeumia, joita ei erota paljain silmin.
Korkein laatu tästä jalokivestä. Täysin puhdas ja täydellisesti hiottu. Ei näkyviä sulkeumia edes 10x suurennuksella.
Pieniä sulkeumia jalokiven vaaleassa värissä. Valo ei läpäise jalokiveä.
Sulkeumia tai pieniä kiteitä, jotka näkee vain tarkasti tutkimalla. Ne eivät kuitenkaan ole isoja sulkeumia.
Korkealaatuinen jalokivi, jota käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Kivessä on hyvin pieniä sulkeumia, joita ei erota paljain silmin.
Korkein laatu tästä jalokivestä. Täysin puhdas ja täydellisesti hiottu. Ei näkyviä sulkeumia edes 10x suurennuksella.
Pieniä sulkeumia jalokiven vaaleassa värissä. Valo ei läpäise jalokiveä.
Sulkeumia tai pieniä kiteitä, jotka näkee vain tarkasti tutkimalla. Ne eivät kuitenkaan ole isoja sulkeumia.
Korkealaatuinen jalokivi, jota käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Kivessä on hyvin pieniä sulkeumia, joita ei erota paljain silmin.
Korkein laatu tästä jalokivestä. Täysin puhdas ja täydellisesti hiottu. Ei näkyviä sulkeumia edes 10x suurennuksella.
Vihreä Swarovskin zirkonia: Samat ominaisuudet kuin vihreällä kuutiollisella zirkonialla. Erona on, että Swarovski on maailmanlaajuinen brändi, joka on tunnettu synteettisistä kivistään.
Vihreä kuutiollinen zirkonia: Vihreää kuutiollista zirkonia käytetään usein smaragdin asemesta. Se on kuitenkin synteettinen kivi, toisin kuin smaragdi, joka on luonnonjalokivi ja jota esiintyy eri sävyinä ja laatuina.
Swarovskin zirkonia: Samat ominaisuudet kuin kirkkaalla kuutiollisella zirkonialla: väritön ja kirkas. Erona kuutiolliseen zirkoniaan on, että Swarovski on maailmanlaajuinen brändi, joka on tunnettu synteettisistä kivistään.
Kuutiollinen zirkonia: Kuutiollinen zirkonia on keinotekoinen kivi, jota käytetään edullisena vaihtoehtona timantille koruissa kestävyytensä ja säihkyvyytensä ansiosta. Tätä synteettistä kiveä saa sekä kirkkaana ja värittömänä että eri väreissä ja muodoissa.
Tummansininen Swarovskin zirkonia: Samat ominaisuudet kuin sinisellä kuutiollisella zirkonialla. Erona on, että Swarovski on maailmanlaajuinen brändi, joka on tunnettu synteettisistä kivistään.
Tummansininen kuutiollinen zirkonia: Sinistä kuutiollista zirkoniaa käytetään usein safiirin asemesta. Se on kuitenkin synteettinen kivi, toisin kuin safiiri, joka on luonnonjalokivi ja jota esiintyy eri sävyinä ja laatuina.
Punainen Swarovskin zirkonia: Samat ominaisuudet kuin punaisella kuutiollisella zirkonialla. Erona on, että Swarovski on maailmanlaajuinen brändi, joka on tunnettu synteettisistä kivistään.
Punainen kuutiollinen zirkonia: Punaista kuutiollista zirkoniaa käytetään usein rubiinin asemesta. Se on kuitenkin synteettinen kivi, toisin kuin rubiini, joka on luonnonjalokivi ja jota esiintyy eri sävyinä ja laatuina.
Timantit sisältävät ilmeisiä sulkeumia, jotka ovat havaittavissa 10-kertaisella suurennuksella ja jotka näkyvät helposti paljaalla silmällä.
SI-timanteilla on pieniä sulkeumia, jotka ovat havaittavissa 10-kertaisella suurennuksella ja näkyvät usein paljaalla silmällä.
Tämän puhtausluokan timantit sisältävät hyvin lieviä sulkeumia, jotka voi nähdä 10-kertaisella suurennuslasilla eikä niitä huomaa paljaalla silmällä.
Tämän puhtausluokan timantit voivat sisältää aivan hienoisia sulkeumia, joita on erittäin vaikea havaita 10-kertaisella suurennuslasilla eikä niitä voi havaita paljaalla silmällä.
VS-timanteilla tiedetään olevan hyvin vähäisiä sulkeumia, jotka eivät näy paljaalla silmällä ja joita voidaan nähdä vain suurennuksen alla.
Timantit, joissa on VVS-puhtaus, sisältävät hyvin pieniä sulkeumia, joita on erittäin vaikea havaita 10-kertaisella suurennuksella. Nämä sulkeumat eivät ole paljaalla silmällä havaittavissa.
Pieniä tai erittäin pieniä sulkeumia, joita ei näe paljaalla silmällä, vaan voidaan erottaa vain suurentamalla.
Erittäin erittäin pieniä sulkeumia.Tunnetusti yksi korkeimpia laatuluokituksia, luokitellaan puhtaiksi tai täysin puhtaiksi.
Luonnollinen, loistavan värinen rubiini, jota ei ole käsitelty lämpökäsittelyprosessilla. Tämäntyyppinen rubiini on korkealaatuinen, jolla on vähäisiä sulkeumia, jotka saattavat näkyä paljain silmin.
Luonnollinen ja erittäin voimakkaan värinen rubiini, jota ei ole käsitelty lämpökäsittelyprosessilla. Tunnustettu korkeimman laatuiseksi rubiiniksi.
Luonnollinen, syvänsininen safiiri, jota ei ole käsitelty lämpökäsittelyprosessilla. Tämäntyyppinen safiiri on korkealaatuinen, jolla on pieniä sulkeumia, jotka saattavat näkyä paljain silmin.
Luonnollinen ja erittäin voimakas safiiri, jota ei ole käsitelty lämpökäsiteltyprosessilla. Tunnustettu korkeimman laatuiseksi safiiriksi.
Luonnollinen, kirkkaasti värjätty smaragdi, jota ei ole käsitelty lämpökäsiteltyprosessilla. Tämän tyyppinen smaragdi on korkealaatuinen, jolla on vähäisiä sulkeumia, jotka saattavat näkyä paljain silmin.
Luonnollinen ja erittäin voimakkaan värinen smaragdi, jota ei ole käsitelty lämpökäsiteltyprosessilla. Tunnustettu korkeimman laatuiseksi smaragdiaksi.

Smaragdi (laboratoriossa luotu)

Eri väreissä ilman sulkeumia. Laboratoriossa luodut smaragdit ovat virheettömyyden ilmentymiä. Laboratoriossa luodut smaragdit sisältävät samat astrologiset ominaisuudet kuin luonnon smaragditkin, joten ne voivat olla yhtä tehokkaita niin ruumiille kuin sielullekin. Loistava ratkaisu niille, jotka etsivät täydellistä kiveä.

Safiiri (laboratioriossa luotu)

Laboratoriossa luodun syvän sinisen sävyisen safiirin fyysiset, kemialliset ja optiset ominaisuudet ovat samat kuin luonnon safiirillakin. Sen loistavan kauneuden vuoksi se on omiaan niille, jotka haluavat kiven, joka on visuaalisesti omaa luokkaansa.

Rubiini (laboratoriossa luotu)

Laboratoriossa luodut rubiinit ovat yhtä suurenmoisia kuin luonnon rubiinitkin niiden täydelisen sileyden vuoksi. Lumoavan kauneuden lisäksi laboratoriossa luodut rubiinit symboloivat voimaa ja elämänhalua. Koska nämä sisältävät samat optiset, kemialliset ja fyysiset ominaisuudet kuin luonnon rubiini, ne sopivat niille, jotka rakastavat rubiineja.

Rubelliitti (laboratoriossa luotu)

Tunnetaan myös pinkkinä turmaliinina. Rubelliitti on saanut nimensä latinan sanasta ‘rubellus’ joka tarkoittaa ‘punakkaa’. Sen henkeäsalpaavan punaisen ja pinkin yhdistelmän uskotaan tuovan ostajalleen elämän energiaa. Ne, jotka ihmettelevät luonnon ja laboratiossa luoduon eroja, niin ominaisuudet ovat vastaavat alkuperäisen rubelliitin kanssa.

Moissaniitti (laboratorissa luotu)

Muistuttaa timantin läpinäkyvää ja kirkasta pintaa. Moissaniitti on piikarbidin mineraalimuoto ja se on yksi laboratoriossa luotu kivi. Kivi on yhtä kestävä kuin timantti ja se on loistava valinta kihlasormuksiin.

Sininen zirkoni

Tunnetaan myös nimellä Kambodžan sininen zirkoni, koska se on alunperin sieltä. Sen sininen väri on lähellä taivaan sinistä tai pastellin sinistä. Se muistuttaa timantteja ja sitä ei tule sekoittaa synteettiseen zirkoniin, vaikka nimi on samanlainen. Zirkoniperheen jäsenenä sinisen zirkonin uskotaan vaikuttavat suuresti ihmiskehoon. Zirkonin uskotaan puhdistavan käyttäjän mieltä ja rentouttavan sen käyttäjää.

Ruskea zirkoni

Alkuperä on Tansaniassa ja se kuuluu zirkoniperheeseen. Timanttimaista ulkonäköä ja nimeä ei pidä sekoittaa synteettiseen zirkoniin. Koska kyseessä on yksi zirkoniperheen luonnonkivistä, sillä uskotaan olevan parantavia vaikutuksia ja sen uskotaan vaikuttavan ihmiskehoon helpottamalla fyysistä kipua. Tämän vuoksi se sopii niille, jotka haluavat itselleen äitimaan parantavaa voimaa.

Valkoinen zirkoni

Tansaniasta ja Nigeriasta peräisin oleva valkoinen zirkoni on läpinäkyvä luonnonkivi, joka on timantin kaltainen. Sitä ei tule sekoittaa synteettiseen zikorniin. Koska valkoisessa zirkonissa valo taittuu kahteen kertaan sen visuaalinen laatu on erinomainen. Se on erinomainen vaihtoehto timantille.

Kunziitti

Kunziitti on harvinaisen kaunis, sillä sen värivalikoima vaihtelee herkästä pastellin vaaleanpunaisesta voimakkaaseen violettiin. Kunziitti on monokliininen ja sitä esiintyy yleensä kiteinä, joiden muoto on usein terämäinen. Vaikka se on useimmille tuntematon, niin esimerksi Gloucesterin herttuatar on kaunistanut itseään sillä.

Musta opaali

Pidetään harvinaisinmpana opaalina. Mustassa opaalissa on eri värisävyjä pikimustasta tummanharmaaseen. Se mikä tekee tästä kivestä erityisen, on eri sävyt, jotka voidaan nähdä kivessä. Voit nähdä kiiltävän punaisen, oranssin tai vihreän sävyt, jotka heijastuvat mustasta opaalista.

Neptunuksen puutarhan topaasi

Neptunuksen harmoonisen pinnan mukaan nimetty ulkoavaruuden viehätystä huokuva kivi toivottaa sinut tervetulleeksi. Värin laatua on parannettu päällystämällä. Topaasikivien jäsenenä tällä kivellä on myös rentouttavia ominaisuuksia energiansa ansiosta. Kiven voiman uskotaan rauhoittavan hermoja ja suojaavan sairauksilta.

Merkurius topaasi

Läpinäkyvällä pinnallaan merkurius topaasi heijastaa valoa ja antaa aurora-vaikutelman. Kuten plaaneetta merkuriuksen väri vaihtuu siniseksi, niin tekee merkurius topaasikin, kun auringonvalo osuu siihen.Tämä vaikutus saadaan aikaan pinnoitusprosessin kautta, jota kutsutaan fyysiseksi höyrysaostukseksi, josta saadaan seurauksena valovaikutus.

Mystinen topaasi

Mystinen niin kuin nimensäkin. Mystinen topaasi on värisävyjen paratiisi sateenkaaren väreissä. Pinnoitusprosessin avulla sen väri paranee ja se saa lopullisen muotonsa. Tämän kiven uskotaan rantouttavan käyttäjäänsä, ajavan pois negatiiviset tunteet ja pahat henget. Mystisessä "silmälle puhtaassa" topaasissa ei ole sijaa epätäydellisyydelle. Tiivistetyksi sateenkaareksi tämä on oivallinen hankinta sinulle.

Pinkki topaasi

Yksi harvinaisimpia topaaseja. Pinkki topaasi sulattaa sydämet värillään. Pinnoitusprosessin avulla sen väri paranee ja se saa lopullisen muotonsa. Kiven uskotaan elvyttävän omistajansa energiaa sekä pelastavan sinut negatiiviselta energialta jumalallisen auringon avulla. Pinkki topaasi parantaa luovaa ajattelua, joten se voisi olla loistava valinta suunnittelijoille tai taiteilijoille. Tunnet sen värien lämmön, kun katsot sitä.

Opaali

Hämmästyttävän säihkyvää kauneutta huokuva kivi. Valkoinen opaali on opaaleista yleisin. Niin kuin muillakin opaaleilla, tälläkin uskotaan olevan voimakkaita vaikuksia kehoon sen energian ansiosta. Opaalin uskotaan muuttavan negatiivinen energia positiiviseksi ja selkeyttävän käyttäjänsä ajattelua.

Sulttaanikivi

Puolijalokiveksi luokitellusta sulttaanikivestä on tullut suosittu viime aikoina. Valosta riippuen sen värit vaihtelevat shampanjasta persikkaan. Korkean taitekertoimen ansiosta voit nähdä nämä värit jopa hämärässä. Sitä tuotetaan yleensä suurempina karaatteina, jotta nähdään sen värien henkeäsalpaava muutos.

Tsavoriitti

Kuuluu granaattien perheeseen. Tsavoriitti on suosittu harvinaisuutensa vuoksi. Henkeäsalpaavan vihreän ansiosta se voidaan sekoittaa helposti smaragdiin. Sen vihreä väri tulee sen kemiallisesta koostumuksesta, johon kuuluu kromia tai vanadiumia. Tsavoriitti on juhlaa silmille ja sen uskotaan parantavan käyttäjänsä henkisiä sairauksia.

Musta safiiri

Safiiri perheeseen kuuluva musta safiiri on yksi korundi mineraalin lajike. Pikimusta safiiri on sävyltää tumma ja jotkin sen muodot paljastavat metallisia sävyjä altistuessaan valolle. Pääasiassa Australiassa louhittava musta safiiri on erinomainen vaihtoehto mustasta pitävälle. Mustan safiirin uskotaan rauhoittavan käyttäjäänsä sekasorron keskellä ja suojaavan kiusaamista vastaan.
Jalokivi Laatu
Jokaisella jalokivien luokituksella on erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten väri ja selkeys, jotka kuvaavat jalokiven laatua.
Jalokiven laatu
Tuotenumero:
Tätä koodia käytetään hintatietojen hakemiseen tuoteluokituksen mukaisesti.
Onko valkokulta korunne rodium pinnoitettu?

Kyllä

Gemstone Quality

Ei

Gemstone Quality

Rodiumpinnoitteella parannetaan valkokullan kiiltoa. Kun valitset "Ei" vaihtoehdon tuotettasi ei käsitellä rodiumilla, joten tuotteesi väri on luonnollinen puhtaan kiiltävän ulkonäön sijaan.

Lähetä sormukseni keskikokoisena:
Jos et tiedä sormuksesi kokoa voit valita tämän vaihtoehdon. Teemme sormuksen tällöin kaikkein yleisimmässä koossa. Jos tämä koko ei ole sinulle sopiva voit lähettää sormuksen 60 päivän sisällä vastaanottamisesta takaisin koon muuttamista varten ilmaiseksi
Rodium Pinnoitettu

Korusi valkoinen osa on valmistettu alkuperäisestä valkoisesta metallista ja se päällystetään rodiumilla kiillon lisäämiseksi.

Onko hopeakorunne rodium pinnoitettu?
Rodiumpinnoitusta käytetään vain valkoisen värin parantamiseen ja sormuksen suojaamiseen naarmuilta, mutta suojakerroksen alla oleva metalli on hopeaa.
Merkki :
Viittaa tuotteisiin, jotka ovat taatusti tuotettu Glamira Diamonds tavaramerkin alaisesti, vaikka käyttäisitkin muita jalokiviä kuin timantteja korusi luomiseen.
Väri (Swarovski ja muut kivet)
Kemiallinen koostumus vaikuttaa jalokiven tarkkaan väriin, ja sen vuoksi väri voi vaihdella. Timanttien väriasteikko vaihtelee välillä D-Z. Korkein väriluokka ja valkoisin kivi on D. Se on myös harvinaisin väriluokka, mikä tarkoittaa korkeampaa hintaa. G ja J väriluokan timanteissa on hipaus muuta väriä ja niitä pidetään lähes värittöminä. H väriluokkaa pidetään yleensä ihanteellisena.
alloy
Metalli / Metalliseos
Metallilla viitataan perusraaka-aineeseen, jota käytetään korun valmistukseen. Väri määräytyy metallin ja muiden sidosaineiden yhdistelmästä.
alloy
Kivityyppi:
Jalokivi (tunnetaan myös täysijalokivi ja puolijalokivi nimillä) ovat arvokkaita, harvinaisia ja usein kauniita mineraaleja, joita käytetään hionnan ja kiillottamisen jälkeen.
Gemstones
Metalli / Metalliseos
Musta rodium pinnoite on upea ja kestävä. Sillä saadaan aikaan mustan metallin tunnusomainen ulkonäkö.
alloy
Keskuskivi:
Keskuskivi on korun tärkein jalokivi. Keskuskiven karaatti on isompi kuin korun muiden jalokivien.
Kivi 3:
Kivi 3 koostuu pienemmistä täydennys kivistä, jotka korostavat keskikiven ja korostuskivien
Kivi 2:
Kivi 2-termiä käytetään määrittelemään lisäkiviä tai toissijaisia kiviä, jotka ovat yleensä kooltaan pienempiä, mutta niitä on enemmän kuin kivi 1 / jalokiviä
Jalokiven kirkkaus
Jalokiven kirkkaus viittaa kiven väriin ja kirkkauteen. Jalokiven kirkkaus riippuu sen tyypistä. AAA-kirkkaus viittaa hyvin puhtaisiin jalokiviin, kun taas AA-luokan kirkkaus viittaa puolikirkkaisiin jalokiviin.
Stone Clarity
Karaatti:
Karaatilla viitataan timanttien ja muiden jalokivien painoon.
Carat
Kiinteä:
Termi "kiinteä" tarkoittaa sitä, että tuote ei ole ontto sisältä.
Solid
GLAMIRAN logo:
Muoto:
Muoto kuvaa timantin muotoa ja ulkonäköä, esimerkiksi pyöreä, prinsessa, emerald, ovaali tai radiant. Kaikilla näillä muodoilla on eri muoto ja myös muita eri ominaisuuksia.
Stone Shape
Muoto:
Muoto kuvaa timantin muotoa ja ulkonäköä, esimerkiksi pyöreä tai ovaali. Kaikilla näillä muodoilla on eri muoto ja myös muita eri ominaisuuksia.
Stone Shape
Leikkaus:
Hionta viittaa timantin malliin, mittasuhteisiin ja symmetriaan. Epätarkasti hiottu timantti saattaa heijastaa vähemmän valoa tai voi olla, että siinä ei näy värikästä kimallusta. Jalokivet voidaan hioa moneen eri muotoon kuten prinsessa ja marquise (kissansilmä). Kuitenkin vain perinteinen brilliant hiontaa käytetään standardina timanttien arvioinneissa.
Stone Cut
Määrä:
Perustermi, jolla kuvataan käytettyjen jalokivien määrä.
Jalokiven läpimitta:
Läpimitta (koko) viittaa jalokiven tosiasialliseen ulkonäköön. Kiven läpimitta mittaa jalokiven todellista kokoa paremmin kuin jalokiven paino karaateissa erilaisista leikkauksista johtuen.
Stone Diameter
Kaulakoru:
Tarkoittaa ketjujen mallia kuten Forzentina, Curb, Figaro.
Ketjun väri:
Tarkoittaa sitä, että ketjua voi räätälöidä valitsemalla väriksi valkoisen, keltaisen tai punaisen.
Chain Colour
Ketjun metalliseos:
Ketjun metallin voi valita itse, ja sen ei tarvitse olla sama kuin riipuksen metallin. Valittavana on kulta tai hopea.
Leveys:
Tarkoittaa sormuksen leveysvalikoimaa, joka määräytyy sormuksen tyylin mukaan.
width
Paksuus:
Sormuksen paksuutta mitataan millimetreissä; pystysuoraan sormea vasten sormuksen sisäpuolelta ulospäin suuntautuen.
1.2 mm 1.4 mm 1.6 mm 1.8 mm 2.0 mm
Sormuksen Kivityyppi:
Se viittaa kivet vaihtelevat zirkonia timantti. Se sisältää niiden selkeys ja karaatin paino.
Pinta:
Viittaa pinnan viimeistelyprosesseihin kuten kiillotus, koristelu ja rakeisen tekstuurin luominen.
Profiilikuva:
Kuvaa vihkisormuksien eri muotoja, kuten kaareva ja tynnyri. Tasainen sormus on täysin tasainen ulkoa ja hieman kaareva sisältä. Kaareva sormus on hieman kaareva sisältä ja ulkoa. Tynnyri sormus kaartuu voimakkaasti sekä sormuksen sisältä että ulkoa.
profile
Lahjarasia
Koristeellinen Glamira-rasia, johon voi laittaa lahjaksi annettavia tuotteita.
Gift Box/ Case
Lahjarasia
Koristeellinen Glamira-rasia, johon voi laittaa lahjaksi annettavia tuotteita.
Gift Box/ Case
Metalliseos:
Eri metallisen sekoitus. Puhtaiden metallien ominaisuuksia voidaan parantaa ja myöskin korostaa niiden toivottuja ominaisuuksia yhdistämällä metalleja eri suhteessa yhteen. Tuotteet, jotka ovat kultaa, hopeaa, palladiumia ja platinaa, valmistetaan yleensä metalliseoksista.
alloy
Kaiverrus
GLAMIRA käyttää laserkaiverrustekniikkaa, jolla saadaan tuotteeseen sileä pinta.
Kaiverretuilla tuotteillakin on oikeus ilmaiseen koon muutokseen, korjaukseen sekä elinikäinen takuu.
engraving
Aitoustodistus
AitoustodistusKaikkien GLAMIRAN tuotteiden mukana lähetetään GLAMIRAN aitoustodistus. Voit valita, haluatko timanttiesi olevan joko GIA:n tai HRD:n myöntämän todistuksen mukaan setifioituja. Jos haluat valita joko GIA:n tai HRD:n myöntämän todistuksen, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme pian tilauksesi tekemisen jälkeen.
Etkö löydä sormuskokoasi täältä?
Jos et tunne tätä sormuskokojärjestelmää, kerro kokosi minkä tahansa kansainvälisen sormuskokojärjestelmän mukaan ja teemme sormuksen sinulle!
Can't find your ring size here?
Paksuus
Sormuksen paksuutta mitataan millimetreissä; pystysuoraan sormea vasten sormuksen sisäpuolelta ulospäin suuntautuen.
1.2 mm 1.4 mm 1.6 mm 1.8 mm 2.0 mm
Korostusväri
Emali on korujen koriste, joka sulautetaan metallista valmistettujen tuotteiden pintaan värillisen ja kiiltävän, läpikuultavan tai läpikuultamattoman aineen avulla.
Korostusväri
Korostusväri
Emali on korujen koriste, joka sulautetaan metallista valmistettujen tuotteiden pintaan värillisen ja kiiltävän, läpikuultavan tai läpikuultamattoman aineen avulla.
Korostusväri
Korostusväri
Emali on korujen koriste, joka sulautetaan metallista valmistettujen tuotteiden pintaan värillisen ja kiiltävän, läpikuultavan tai läpikuultamattoman aineen avulla.
Korostusväri
Korostusväri
Emali on korujen koriste, joka sulautetaan metallista valmistettujen tuotteiden pintaan värillisen ja kiiltävän, läpikuultavan tai läpikuultamattoman aineen avulla.
Korostusväri
Pituus

 

Pituus
Pituus

 

Pituus
Pituus

 

Pituus
Pituus
Löydä Rannekorusi Koko
Kuinka säädellä rannekorusi pituutta?
Kuinka muokkaat nilkkakorusi pituutta?
Voit säädellä nilkkakorun pituutta tarpeen mukaan lukkoon kiinnitetyllä lisäketjulla saadaksesi nilkkaasi täydellisesti sopivan korun.
Kuinka muokkaat nilkkakorusi pituutta?
Kuinka säädellä rannekorusi pituutta?
Saadaksesi rannekorun sopimaan täydellisesti, voit säädellä rannekorun pituutta lukkoon kiinnitetyllä jatkoketjulla.
Kuinka säädellä rannekorusi pituutta?
Määrä
Tähän merkitty kivien lukumäärä koskee sormuskokoja, jotka ovat 54 tai sitä isompia. Kiviä saattaa olla vähemmän, jos valitset sitä pienemmän sormuskoon.
Määrä
Huomaa, että sormuksen ympärillä kiertävien kivien määrä riippuu sormuksen koosta. Tähän merkitty kivien lukumäärä koskee sormuskokoja, jotka ovat 54 tai sitä isompia. Kiviä saattaa olla vähemmän, jos valitset sitä pienemmän sormuskoon.
Confort fit
Sormuksen reuna on käyrä ulkopuolelta, jotta sormus näyttäisi tyylikkäältä ja pyöristetty sisäpuolelta, jotta sen käyttö olisi mukavampaa.
Confort fit
Värillinen timantin laatu
Värillisten timanttien laatu kuvataan niiden ominaisuuksilla, kuten värillä, kirkkaudella, leikkauksella ja kirkkaudella
Värillinen timantin laatu
Timanttilaatu
Timanttilaatu (luokittelu) kuvaa timantin ominaisuuksia, kuten värin, selkeyden ja leikkauksen.
Diamond Quality
Valitse lämpökäsittely
 • Lämmin
 • Kylmä
Lämmin viittaa siihen, että jalokivi on lämpökäsitelty värin/kirkkauden parantamiseksi. Sitä pidetään luonnollisena käsittelynä, sillä se jatkaa samaa prosessia, jossa jalokivi on muodostunut maaperässä.
Kylmä viittaa siihen, että jalokiveä ei ole lämpökäsitelty ja sen väri/kirkkaus ovat luonnonmukaiset.
Alkuperämaa
 • Afrikkalainen
 • Kolumbialainen
Afrikkalaiset smaragdit ilmestyvät viileämpänä ja kevyempänä sävynä. Näillä kivillä voi olla pieniä tummia sulkeumia.
Kolumbian smaragdeilla on lämpimämpi sävy. Niiden vihreä väri on voimakkaampi, puhtaampi ja selkeämpi. Nämä smaragdit ovat arvostetuimpia ja suosittuimpia, joilla on hyvin reiluja sulkeumia.
Keskipaino
Annetut painotiedot ovat likimääräisiä perustuen kokoon 64.
KETJUN PITUUS

Lasten rannekoruissamme on säädettäviä ketjuja, joita voit muokata lapsen iän mukaan. Ketjun pituus voidaan sovittaa 9-12 cm ja 12-15 cm välillä.

Alla olevaan kaavion perusohjeisiin viitaten voitte valita rannerengaskokoja eri ikäryhmille. Huomaa, että tämä on likimääräinen mittaus ja tarvittava todellinen pituus voi vaihdella lapsesi ranteenmittauksen ja valinnan mukaan tiukasti sopivaksi tai löysästi sopivaksi.

 • 0-6 Ikä
 • 9-12 cm
 • 6-13 Ikä
 • 12-15 cm
VALITSE MÄÄRÄ
Tämä tuote on saatavana yksittäisenä korvakoruna ja parillisena korvakoruna. Huomaa, että jos valitset parillisen vaihtoehdon, saat kaksi samanlaista korvakorua.
Valitse kulta
Valitse kullan karaatti alla olevista vaihtoehdoista
Luu
Verrattuina muihin nenätappeihin tämän koko on pieni ja se on hyvä valinta aloittelijoille sekä jo parantuneille lävistyksille.
Kuinka käyttää: Pidä sivusta kiinni, työnnä se reiän läpi ja olet valmis.
Luu
Oikea/Vasen Ruuvi
Paras vaihtoehto aktiiviseen elämäntyyliin, tai jos pelkäät nenätappisi putoavan. Muihin verrattuna sitä on haastavampi käyttää.
Kuinka käyttää: Pidä sitä timantilla, niin että takaosasta tulee sateenkaaren muotoinen ja ohjaa se reiän läpi kevyesti kiertämällä. Paina kevyesti ylöspäin
Oikea/Vasen Ruuvi
L-muoto
Niille, joilla on ongelmia ruuvi tyyppisen nenätapin käytön kanssa. Se on helpompi kiinnittää/irroittaa, kuin ruuvi tyyppinen, mutta se pysyy paikallaan varmemmin kuin luu tyyppinen nenätappi.
Kuinka käyttää: Pidä siitä kiinni ja tee L muoto ylösalaisin ja kiinnitä reiän läpi. Paina sitä kulmassa kunnes se kiinnittyy.
L-muoto

375 Puna valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Valko punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Valko-/ Keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Kelta valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Valkoinen Keltainen Punainen

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Keltainen Valkoinen Punainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Punainen Valkoinen Keltainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

585 Puna valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Valko punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Valko keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Kelta valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Valkoinen Keltainen Punainen

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Keltainen Valkoinen Punainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Punainen Valkoinen Keltainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

750 Puna valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Valko punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Valko keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Kelta valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Valkoinen Keltainen Punainen

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Keltainen Valkoinen Punainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Punainen Valkoinen Keltainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

925 Hopea

Hopea on jalometalli ja, aivan kuten kulta, se on liian hienoa hyödynnettäväksi puhtaassa muodossaan. Jotta hopeasta saadaan tarpeeksi kestävää käytettäväksi koruissa, puhtaaseen hopeaan (0,999 tai 99.9% puhtaus) yhdistetään usein pieniä määriä kuparia tai muita metalleja (7,5%). Kuparia tai muita metalleja lisätään vahvistamaan hopeaa ja lopputuloksena tuote on 0,925 hopeaa (92,5%). Hyväksyttäviä hopean laatumerkintöjä ovat sterling, sterling hopea, ster ja 925.

950 Platina

Platinaa pidetään kaikkein puhtaampana ja jaloimpana metallina nykyaikaisessa koruvalmistuksessa ja siitä onkin tullut synonyymi ylellisyydelle ja pitkäikäisyydelle. Kovuutensa ja kestävyytensä ansiosta puhteeseen platinaan sekoitetaan usein muita metalleja, jotta se olisi taottavaa. Useimmin platinan pariksi valitaan seosmetalleista kupari, palladiumin, rodiumin, iridiumin ja titaani. Neljä kertaa kultaa vahvempana platina on tunnettu sen kestävistä ominaisuuksistaan, vaurioiden ja kulumisen kestävyydestään sekä sen suuresta painostaan. Tuotteet, jotka merkitty 950 puhtaustasolle, ovat sekoituksia 95% platinaa ja 5% seosmetalleja (yleensä rutenium, kupari, koboltti, iridium, rodium tai palladium). Vain 950 puhtaustasolle merkittyjen metallien katsotaan olevan korkealuokkaista platinaa.

950 Palladium

Koruvalmistukseen kehitetyt 950 palladiumseokset sisältävät tyypillisesti 95% palladiumia, noin 5% ruteniumia sekä pieniä määriä muita seosmetalleja. Lisäksi 950 palladium ei vaadi rodiumin pinnoitusta ja siinä on toivottavat, platinankaltaiset asettelu- sekä muotoiluominaisuudet.

500 Palladium

Palladium kuuluu platinametalleihin ja sillä on samat kemialliset ominaisuudet kuin platinalla, mutta se on platinaa pehmeämpää ja edullisempaa. Sitä voidaan käyttää valkaisuun valkokullan valmistuksessa. Se on luonnollista, kiiltävää ja hopeanhohtoista – valkoista väriä ei tarvitse päällystää.
500 Palladium sisältää 50 % palladiumia. Loppuosa koostuu muista aineksista. Jäljelle jäävät metalliseokset ovat tavallisesti hopeaa ja sinkkiä.

600 Platina

Platinaa pidetään maailman kallisarvoisimpana metallina ja 100-prosenttinen puhdas platina on hyvin harvinaista, sillä jäljelle jäävä metalli koostuu yleensä muista aineksista. Se on hyvin arvokasta jo pelkästään kauneutensa ja kestävyytensä tähden, mutta myös siitä syystä, että ei ole helppoa löytää platinaa eri puolilta maailmaa. Tiesitkö, että yhden unssin (eli noin 28,35 gramman) platinamäärän valmistamiseen täytyy louhia 1000 kiloa malmia?
600 Platina vastaa 60 % puhdasta platinaa. Loppuosa koostuu muista aineksista.
GLAMIRA kerää korujen valmistuksessa käyttämänsä metallit huolellisesti maailman luotettavimmilta toimittajilta arvoja kunnioittaen. Asiakkaamme luottavat meihin, minkä vuoksi meidän ehdoton velvollisuutemme on tarjota heille tarjoamissamme tuotteissa heidän ansaitsemaansa erinomaista laatua.

950 Platina & kulta

950 Platinakoru sisältää 95% platinaa. Platina on hypoallergeeninen metalli, jonka ruostumaton ja kestävä rakenne takaavat pitkän käyttöiän. Kultakoru on valmistettu kullasta ja prosessoinnin vaatimista eri seosmetalleista. 950 Platina & kulta mahdollistavat molempien metallien käytöön yhdessä samassa korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

950 Platina & kulta

950 Platinakoru sisältää 95% platinaa. Platina on hypoallergeeninen metalli, jonka ruostumaton ja kestävä rakenne takaavat pitkän käyttöiän. Kultakoru on valmistettu kullasta ja prosessoinnin vaatimista eri seosmetalleista. 950 Platina & kulta mahdollistavat molempien metallien käytöön yhdessä samassa korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

950 Platina & kulta

950 Platinakoru sisältää 95% platinaa. Platina on hypoallergeeninen metalli, jonka ruostumaton ja kestävä rakenne takaavat pitkän käyttöiän. Kultakoru on valmistettu kullasta ja prosessoinnin vaatimista eri seosmetalleista. 950 Platina & kulta mahdollistavat molempien metallien käytöön yhdessä samassa korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

925 Hopea ja kulta

925 Hopea, jota kutsutaan myös Sterling-hopeaksi sisältää 92,5% hopeaa. Kultakoru on tehty kullasta ja prosessin vaatimista eri seosmetalleista. 925 Hopea ja kulta mahdollistavat kummankin metallin käytön yhdessä korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

925 Hopea ja kulta

925 Hopea, jota kutsutaan myös Sterling-hopeaksi sisältää 92,5% hopeaa. Kultakoru on tehty kullasta ja prosessin vaatimista eri seosmetalleista. 925 Hopea ja kulta mahdollistavat kummankin metallin käytön yhdessä korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

925 Hopea ja kulta

925 Hopea, jota kutsutaan myös Sterling-hopeaksi sisältää 92,5% hopeaa. Kultakoru on tehty kullasta ja prosessin vaatimista eri seosmetalleista. 925 Hopea ja kulta mahdollistavat kummankin metallin käytön yhdessä korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

950 Platina & kulta

950 Platinakoru sisältää 95% platinaa. Platina on hypoallergeeninen metalli, jonka ruostumaton ja kestävä rakenne takaavat pitkän käyttöiän. Kultakoru on valmistettu kullasta ja prosessoinnin vaatimista eri seosmetalleista. 950 Platina & kulta mahdollistavat molempien metallien käytöön yhdessä samassa korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

950 Platina & kulta

950 Platinakoru sisältää 95% platinaa. Platina on hypoallergeeninen metalli, jonka ruostumaton ja kestävä rakenne takaavat pitkän käyttöiän. Kultakoru on valmistettu kullasta ja prosessoinnin vaatimista eri seosmetalleista. 950 Platina & kulta mahdollistavat molempien metallien käytöön yhdessä samassa korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

950 Platina & kulta

950 Platinakoru sisältää 95% platinaa. Platina on hypoallergeeninen metalli, jonka ruostumaton ja kestävä rakenne takaavat pitkän käyttöiän. Kultakoru on valmistettu kullasta ja prosessoinnin vaatimista eri seosmetalleista. 950 Platina & kulta mahdollistavat molempien metallien käytöön yhdessä samassa korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

925 Hopea ja kulta

925 Hopea, jota kutsutaan myös Sterling-hopeaksi sisältää 92,5% hopeaa. Kultakoru on tehty kullasta ja prosessin vaatimista eri seosmetalleista. 925 Hopea ja kulta mahdollistavat kummankin metallin käytön yhdessä korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

925 Hopea ja kulta

925 Hopea, jota kutsutaan myös Sterling-hopeaksi sisältää 92,5% hopeaa. Kultakoru on tehty kullasta ja prosessin vaatimista eri seosmetalleista. 925 Hopea ja kulta mahdollistavat kummankin metallin käytön yhdessä korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.

925 Hopea ja kulta

925 Hopea, jota kutsutaan myös Sterling-hopeaksi sisältää 92,5% hopeaa. Kultakoru on tehty kullasta ja prosessin vaatimista eri seosmetalleista. 925 Hopea ja kulta mahdollistavat kummankin metallin käytön yhdessä korussa. Kullan määrä riippuu valitsemastasi kullan karaattista.
Tuotteen luonnollinen ilme on säilytetty. Sitä ei ole käsitelty, eikä sitä ole päällystetty rodiumilla.

375 Kulta mustalla rodiumilla

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa. Musta rodium on pinnoite, joka levitetään metallille upottamalla se nesteeseen johon johdetaan sähkövirtaa (elektrolyysi).

585 Kulta mustalla rodiumilla

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa. Musta rodium on pinnoite, joka levitetään metallille upottamalla se nesteeseen johon johdetaan sähkövirtaa (elektrolyysi).

750 Kulta mustalla rodiumilla

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa. Musta rodium on pinnoite, joka levitetään metallille upottamalla se nesteeseen johon johdetaan sähkövirtaa (elektrolyysi).

925 Hopea mustalla rodiumilla

Hopea on jalometalli ja, aivan kuten kulta, se on liian hienoa hyödynnettäväksi puhtaassa muodossaan. Jotta hopeasta saadaan tarpeeksi kestävää käytettäväksi koruissa, puhtaaseen hopeaan (0,999 tai 99.9% puhtaus) yhdistetään usein pieniä määriä kuparia tai muita metalleja (7,5%). Kuparia tai muita metalleja lisätään vahvistamaan hopeaa ja lopputuloksena tuote on 0,925 hopeaa (92,5%). Hyväksyttäviä hopean laatumerkintöjä ovat sterling, sterling hopea, ster ja 925. Musta rodium on pinnoite, joka levitetään metallille upottamalla se nesteeseen johon johdetaan sähkövirtaa (elektrolyysi).

Profiili A - Perinteinen puolipyöreä malli

Sormuksen reunat on pyöristetty sekä sisä- että ulkopuolelta.

Profiili B - Poikkileikkaukseltaan tasainen eli flakkasormus

Sormuksen reuna on pyöristetty sisäpuolelta ja tasainen ulkopuolelta, mutta siinä on loiva kupoli mukavuutta lisäämässä.

Profiili C - Kovera (Väljä malli)

Sormuksen reuna on käyrä ulkopuolelta, jotta sormus näyttäisi tyylikkäältä ja pyöristetty sisäpuolelta, jotta sen käyttö olisi mukavampaa.

Kiillotettu

Kirkas ja heijastava pinta. Tämä on hyvä valinta, jos haluaa tuoda metallin paremmin esiin. Tunnetaan myös kiiltävänä viimeistelynä.

Teräsharjattu (kalliomatta)

Heijastamaton viimeistely, joka on saatu aikaan syvemmillä harjanvedoilla.

Vaakasuoraan harjattu (matta) pinta

Heijastamaton pinta, jossa on lineaarisesti harjattu rakenne. Tämän tyyppinen pinta vähentää metallin heijastavuutta.

Hiekkapuhallettu

Karkea viimeistely, jossa on rakeinen pinta. Se luo erityisen vaikutuksen, kun sitä käytetään yhdessä kiillotetun pinnan kanssa.

Pystysuoraan harjattu (matta) pinta

Heijastamaton pinta, jossa on pystysuoraan harjattu rakenne. Tämän tyyppinen pinta vähentää metallin heijastavuutta. Se luo tyylikkään ilmeen, kun sitä käytetään yhdessä kiillotetun pinnan kanssa.

Kiillotettu

Kirkas ja heijastava pinta. Tämä on hyvä valinta, jos haluaa tuoda metallin paremmin esiin. Tunnetaan myös kiiltävänä viimeistelynä.

Poikittaiskuvioitu pinta

Heijastamaton viimeistely, jonka pinnassa on poikittaisviivoja.

Kiillotettu

Kirkas ja heijastava pinta. Tämä on hyvä valinta, jos haluaa tuoda metallin paremmin esiin. Tunnetaan myös kiiltävänä viimeistelynä.

Pystysuoraan harjattu (matta) pinta

Heijastamaton pinta, jossa on pystysuoraan harjattu rakenne. Tämän tyyppinen pinta vähentää metallin heijastavuutta. Se luo tyylikkään ilmeen, kun sitä käytetään yhdessä kiillotetun pinnan kanssa.

Kiillotettu

Kirkas ja heijastava pinta. Tämä on hyvä valinta, jos haluaa tuoda metallin paremmin esiin. Tunnetaan myös kiiltävänä viimeistelynä.

Vaakasuoraan harjattu (matta) pinta

Heijastamaton pinta, jossa on lineaarisesti harjattu rakenne. Tämän tyyppinen pinta vähentää metallin heijastavuutta.

Kiillotettu

Kirkas ja heijastava pinta. Tämä on hyvä valinta, jos haluaa tuoda metallin paremmin esiin. Tunnetaan myös kiiltävänä viimeistelynä.

Teräsharjattu (kalliomatta)

Heijastamaton viimeistely, joka on saatu aikaan syvemmillä harjanvedoilla.

Kiillotettu

Kirkas ja heijastava pinta. Tämä on hyvä valinta, jos haluaa tuoda metallin paremmin esiin. Tunnetaan myös kiiltävänä viimeistelynä.

Hiekkapuhallettu

Karkea viimeistely, jossa on rakeinen pinta. Se luo erityisen vaikutuksen, kun sitä käytetään yhdessä kiillotetun pinnan kanssa.

Timantin väri

D-luokan timantit ovat hienoimmat valkoiset ja värittömät; harvinaisimmilla värisävyillä on korkein arvo.

E-luokan timantit ovat toiseksi korkein väriluokitus “värittömän” asteikolla. E-timantteja pidetään harvinaisen valkoisina ja poikkeuksellisen hienoina.

F-luokan timantit ovat viimeisinä “värittömän” asteikolla ja niitä pidetään harvinaisina ja hienoina valkoisina timantteina.

G-luokan timantit ovat ensimmäisellä sijalla “lähes värittömän” asteikolla. Ne ovat hyvin arvokkaita. He sisältävät hieman valkoista väriä.

H-luokan timantit ovat “lähes värittömän” asteikolla ja hieman vivahtavia. H-timanttien värin voi huomata ainoastaan verrattaessa niitä muihin värittömiin timantteihin.

I-luokan timantit ovat hieman sävyttyneitä ja niitä pidetään “lähes värittöminä”. I-luokan timanteissa saattaa olla havaittavissa vähäistä väriä.

J-luokan timantteja pidetään viimeisellä sijalla “lähes värittömän” asteikolla. J-luokan timanttien hieman sävyttynyt valkoinen väri voidaan havaita.

Heikosti värittömät timantit on luokiteltu K:sta Z:aan ja niitä pidetään hieman sävyttyneinä tai sävyttyneinä timantteina. Niiden väri vaihtelee hieman kellertävästä keltaiseen.

Diamond Colour D Diamond Colour E Diamond Colour F Diamond Colour G Diamond Colour H Diamond Colour I Diamond Colour J Diamond Colour KZ
Timantin leikkaus

Tämän vaihteluvälin timantit ovat kaikkien luokan vaatimusten huipulla ja siksi hyvin harvinaisia, koska timantin sivut ja valo ovat täydellisessä vuorovaikutuksessa. Nämä timantit heijastavat valoa parhaiten ja säihkyvät kirkkaasti kaikissa timanttien ryhmissä.

Tähän vaihteluväliin kuuluvilla timanteilla arvioidaan olevan korkein leikkausluokka. Timantin sivujen vuorovaikutus on hyvässä tasapainossa ja ne saavat aikaan tulta ja kirkkautta timanttiin.

Tämän vaihteluväliin kuuluvat timantit saavat aikaan lievää tulta ja välkettä ideaalisti leikattuihin timantteihin verrattuna saaden aikaan lievää tummuutta.

Tähän vaihteluväliin kuuluvat timantit heijastavat rajallisesti valoa ja säihkettä.

Diamond Cut Signature Diamond Cut Ideal Diamond Cut Very Good Diamond Cut Good
Timantin puhtaus

Tätä puhtausluokkaa käytetään täysin virheettömästä sisäisesti virheettömään. Nämä timantit eivät sisällä yhtään sisäistä sulkeumaa. Sisäisesti virheettömät timantit voivat sisältää ainoastaan vähäisiä ulkoisia hionnan puutteita, jotka ovat poistettavissa hiomalla timantit uudelleen. Täysin virheettömät ja sisäisesti virheettömät timantit ovat hyvin harvinaisia.

Tämän puhtausluokan timantit voivat sisältää aivan hienoisia sulkeumia, joita on erittäin vaikea havaita 10-kertaisella suurennuslasilla eikä niitä voi havaita paljaalla silmällä.

Tämän puhtausluokan timantit sisältävät hyvin lieviä sulkeumia, jotka voi nähdä 10-kertaisella suurennuslasilla eikä niitä huomaa paljaalla silmällä.

Tämän puhtausluokan timantit sisältävät lieviä sulkeumia, jotka voi havaita 10-kertaisen suurennuslasin alla.

Timantit sisältävät lieviä sulkeumia, jotka ovat havaittavissa 10-kertaisella suurennoksella ja nähtävissä paljaalla silmällä lähemmin katsottuna.

Timantit sisältävät ilmeisiä sulkeumia, jotka voivat vaikuttaa timanttien kirkkauteen. Näiden timanttien sulkeumat ovat nähtävissä paljain silmin.

Diamond Clarity FL - IF Diamond Clarity VVS1 - VVS2 Diamond Clarity VS1 - VS2 Diamond Clarity SI1 - SI2 Diamond Clarity I1 Diamond Clarity I2 - I3
Ketjun pituus

"Voit valita ketjun kahdesta eri pituus vaihtoehdosta. Ole hyvä ja klikkaa kokovaihtoehtoja nähdäksesi niiden väliset erot.

"Voit valita ketjun kahdesta eri pituus vaihtoehdosta. Ole hyvä ja klikkaa kokovaihtoehtoja nähdäksesi niiden väliset erot.

Chain Size 45 Chain Size 50

LABORATORIO LUODUT

KIVET

Epätavalliset ja yhtä kauniit kuin luonnonkiviset korut... Laboratorio luodut timantit ja jalokivet ovat uusin trendi koruissa kuvastamaan suuria tunteitasi ja oloasi.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen valkoisten safiirikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia, Mosambik

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik, Thaimaa

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu valkoisille safiirikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Tumma

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia

Ominaisuudet:

Tumma sininen väri, joka ei heijasta valoa. Hienojen safiirien peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Medium intensiteetti

Kirkkaus:

Näkyviä sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia, Mosambik

Ominaisuudet:

Medium intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAAAAA
Lämmin
Kylmä
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik, Thaimaa

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAAAAAA
Lämmin
Kylmä
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Harvoin näkyviä sulkeumia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu safiirikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Tumma

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia

Ominaisuudet:

Tumma punainen väri, joka ei heijasta valoa. Hienojen rubiinien peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Medium intensiteetti

Kirkkaus:

Näkyviä sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia, Mosambik

Ominaisuudet:

Medium intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAAAAA
Lämmin
Kylmä
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik, Thaimaa

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAAAAAA
Lämmin
Kylmä
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Harvoin näkyviä sulkeumia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu rubiinikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen smaragdien peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Medium intensiteetti

Kirkkaus:

Näkyviä sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia, Mosambik

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAAAAA
Afrikkalainen
Kolumbialainen
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik, Thaimaa

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAAAAAA
Afrikkalainen
Kolumbialainen
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Harvoin näkyviä sulkeumia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu smaragdikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Tumma

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen pinkkien safiirikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia, Mosambik

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik, Thaimaa

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu pinkeille safiirikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Tumma

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen keltaisten safiirien peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Lähdemaa:

Thaimaa, Intia, Mosambik

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik, Thaimaa

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Lähdemaa:

Mosambik

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu keltaisille safiirikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen ametistikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu ametistikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen sitriinikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu sitriinikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Tumma

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen granaattikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu granaattikoruille.

BABY SKY BLUE
SKY BLUE
SWISS BLUE
LONDON BLUE
BABY SKY BLUE BABY SKY BLUE
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen sinisten topaasikorujen peruslaatu.

SKY BLUE SKY BLUE
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

SWISS BLUE SWISS BLUE
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

LONDON BLUE LONDON BLUE
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu sinisille topaasikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen peridoottikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu peridoottikoruille.

AAA
AAAA
AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu akvamariinikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen tuliopaalikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu tuliopaalikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen vihreiden ametistikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu vihreille ametistikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen vihreiden turmaliinikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu vihreille turmaliinikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen pinkkien turmaliinikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu pinkeille turmaliinikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen ruusukvartsikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu ruusukvartsikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen tansaniittikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus:

Sulkeumat harvinaisia

Heijastavuus:

Korkea heijastavuus

Harvinaisuus:

Erittäin harvinainen

Ominaisuudet:

Erittäin intensiivinen väri, erittäin kirkas. Harvinainen. Parhaana pidetty laatu tansaniittikoruille.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Värin intensiteetti:

Matala intensiteetti

Kirkkaus:

Matta

Heijastavuus:

Matala heijastavuus

Harvinaisuus:

Yleinen

Ominaisuudet:

Matala intensiteetti, ei heijasta valoa. Hienojen morganiittikorujen peruslaatu.

AA AA
Värin intensiteetti:

Kohtalainen intensiteetti

Kirkkaus:

Vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Rajallinen heijastavuus

Harvinaisuus:

Vähemmän yleinen

Ominaisuudet:

Kohtalainen intensiteetti, heijastaa valoa jonkin verran. Pieniä sulkeumia, jotka saattaa erottaa paljain silmin.

AAA AAA
Värin intensiteetti:

Intensiivinen

Kirkkaus:

Hyvin vähän erottuvia sulkeumia

Heijastavuus:

Hyvä heijastavuus

Harvinaisuus:

Harvinainen

Ominaisuudet:

Hyvin intensiivinen väri, hyvin kirkas. Mahdollisesti hyvin pieniä sulkeumia, jotka erottaa paljain silmin.

AAAA AAAA
Värin intensiteetti:

Erittäin intensiivinen

Kirkkaus: