Ladataan...

Suunnittele oma

Naisten sormus Smart Queen

Mene tuotteen tietoihin

Naisten sormus Smart Queen

Rating:
97% of 100
4.9 | arvostelua(2)

Simple tyyli - Näytä kaikki

Tämä hinta on jopa 55 % tavallisia korujen hintoja alhaisempi. [?]

GLAMIRA on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaimmat hinnat, laadusta tinkimättä. Alla on listattu päätekijät, joiden avulla tämä on mahdollista:

 • Vakiintunut asema korualalla
 • Suoraan tuottajilta
 • Pitkäaikainen yhteistyö luotettavien toimittajien kanssa, eettisiltä tuottajilta.
 • Verkossa toimimisen edut
 • Ei varastoja - Saat mitä haluat, et mitä meillä on
 • Sisäiset asiantuntijat
 • No hidden charges

Klikkaa tästä jos haluat tietää lisää hinnoittelukäytännöistämme.

304,00 €
Ilmainen toimitus
60 päivän palautusoikeus

  Arvioitu toimitusaika : torstaina, 14 heinäkuuta

Näytä toimitusvaihtoehdot

 • Ilmainen kuljetus

  Arvioitu toimitusaika: torstaina, 14 heinäkuuta
  0,00 €
 • Pikalähetys

  Arvioitu toimitusaika: keskiviikkona, 13 heinäkuuta
  20,00 €
 • Premium Toimitus

  Arvioitu toimitusaika: tiistaina, 12 heinäkuuta
  35,00 €

Voit valita toimitusmaksusi kassalla.

Jos maksat ostoksesi pankkisiirrolla, arvioitu toimitusaika lasketaan maksun saapumispäivästä.

Laajennettu turva

Korujen Turvasuunnitelmat ovat laajennettuja palveluja, jotka tarjoavat sinulle lisäpalveluja, joita normaali elinikäinen takuu ei kata. Nämä turvat mahdollistavat laajemman suojan korullesi elinikäisen takuusi lisäksi.

Vertaa suunnitelmia

Voit valita pidennetyn suojan ostoskassista.

Yksityiskohdat

Yleinen
SKUP7013_007
Comfort FitKyllä
Sukupuoli Nainen
Leveys4,0 mm
Paksuus1,1 mm
KiinteäYes
ProfiilikuvaTasainen

Yksityiskohdat

Yleinen
SKUP7013_007
Comfort FitKyllä
Sukupuoli Nainen
Leveys4,0 mm
Paksuus1,1 mm
KiinteäYes
ProfiilikuvaTasainen
ARVOSTELUT JA ARVIOT

Lajittele:

 1. S FI

  Susa

  Score

  Tyylikäs sormus
  Valitsin tämän modernin sormuksen Glamiran suuresta valikoimasta. Olen hyvin tyytyväinen sormuksen hillittyyn ulkonäköön ja laatuun. Sormus vastasi odotuksiani ja sain sen kätevästi kotiovelle.
  Oliko tästä arvostelusta apua?
  0
  0
 2. M DE

  Michelle

  Score

  Toller Ring, jedoch schlechter Service!
  Der Ring ist wirklich schön. Ganz dezent, elegant und schlicht. Leider hat er in der bestellten Größe nicht zu 100% gepasst, sodass ich ihn zur (im Preis inbegriffenen) Größenänderung schicken wollte. Ich packte alles was im Paket war, wieder zurück und schickte es auf eigene Kosten zurück an Glamira, weil laut unfreundlichem Glamira-Kundendienst eine Retourkostenübernahme nicht möglich wäre. Als mein Paket bei Glamira eintraf, erhielt ich eine E-Mail. Ich sollte 59€ (!!!) überweisen, damit mein Ring geändert wird. Ich rief dort an, hatte ich Dame am Telefon die mir ständig ins Wort fiel, die mir weiß machen wollte, alle Ringe hätten ein Siegel (angeblich ein Stoffbändchen mit einer Plastikmünze dran), nur meiner kam ohne zurück (weil ja keines dran war) und somit wäre der Ring nicht mehr im Originalzustand. Ich hätte es mutwillig entfernt und würde dies nur leugnen und und und. Sehr kundenorientiert. Der "Fall" sollte der Geschäftsleitung übergeben werden, welche noch am nächsten Tag eine garantierte (!) Entscheidung treffen sollte. War natürlich nicht der Fall. Ich bekam eine Woche später auf meiner Anfrage, was denn nun wird, eine Antwort, dass der Ring kulanterweise (haha) kostenlos geändert wird. Dies könne jedoch etwas dauern. Jetzt, 3 Wochen später, habe ich noch immer keinen Ring. Wirklich schlecht! Ich würde hier auf keinen Fall noch einmal bestellen und es auch keinem empfehlen.
  Käännä arvostelu
  Oliko tästä arvostelusta apua?
  0
  0

2 Tuote/tuotteet

ARVIO KESKIMÄÄRIN
96.3208% of 100
4.82
ARVOSTELUJEN LUKUMÄÄRÄ
11295
Katso kaikki GLAMIRAn tuotearvostelut ja -arviot nähdäksesi, mitä muut asiakkaat ajattelevat GLAMIRAn tuotteista ja palveluista. Voit myös lähettää oman arvostelusi ja jakaa kokemuksesi käymällä tuotesivuillamme. Näytö kaikki GLAMIRA tuotearvostelut

Katso riippumattoman arvostelusivun yli 10.000 asiakasarvion joukosta, mitä asiakkaamme ovat mieltä palveluistamme

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Erinomainen

RAHTI TIEDOT

 • Arvioitu toimitusaika:
 • Ilmainen toimitus:
 • DHL
 •  Ilmainen toimitus
 •  Ilmainen kaiverrus
 •  Ilmainen lahjapakkaus
 •  Anonyymi pakkausvaihtoehto
MUITA ETUJA TÄMÄN OSTON YHTEYDESSÄ
 • 60 Day Return Policy

  60 Päivän Palautusoikeus Olemme sitoutuneet tyytyväisyyteenne. Kaiverrettu tai kaivertamaton; jos et ole tyytyväinen valintasi, palauta se alkuperäisessä kunnossa 60 päivän kuluessa.

 • 60 Day Resizing Policy

  60 päivän koon muutos oikeus Hyvät asiat alkavat pienistä yksityiskohdista. GLAMIRA auttaa sinua pitämään yllätyksesi salassa ja muuttamaan sormuksesi kokoa maksutta 60 päivän kuluessa ostopäivästä.

 • Lifetime Warranty

  Elinkautinen takuu Olemme korumme laadun takana ja tarjoamme elinikäisen takuun kaikille tuotteillemme. Jokainen tilaus valmistetaan ja hoidetaan asiantuntijoidemme huolella ensimmäisestä sekunnista lähtien. Nauttikaa ammattimaisen mestariteoksen laadusta ja luottaa siihen, että teidän ainutlaatuisesti muotoilemanne korut kestävät eliniän.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% tyytyväisyyteen suuntautunut asiakaspalvelu GLAMIRA-asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään läpi kauneimpia hetkiä elämässäsi. Tehtävämme on saada sinut tyytyväiseksi; Ota hetki aikaa löytääksesi täydellisen muotoilun ja anna meidän huolehtia kaikesta muusta.

 • Custom Made Jewellery

  Mittatilauskorut yksilöllisillä tuotetunnuksilla Yksilöity korusi on ainutlaatuinen. Osoittaaksemme tämän, laitamme yksilöllisen tuotetuunnuksen jokaiseen tuotteeseeen, jonka luomme erityisesti sinua varten. Uniikki tuotetunnuksesi on myös osoitus elinikäisestä takuusta.

 • Fast Delivery

  Pikatoimitus Ajoitus on avainsana, kun yritetään järjestää yllätyksiä, kihlauksia tai häitä. GLAMIRA on ylpeä voidessaan tarjota markkinoiden nopeimpia tuotanto- ja toimitusaikarajoja.
  Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin. Jos haluat säilyttää tilauksesi yllätyksenä, valitse vain anonyymi pakkaus vaihtoehto kassalla ja lähetämme tuotteesi tavallisena pakkauksena, jossa ei ole GLAMIRA-logoa.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Briljantti- ja jalokivikoristeiden aitoustodistukset Omat gemmologia asiantuntiamme tarkastavat huolellisesti kaikki GLAMIRA-timantit ja jalokivet ennen sertifioinnin antamista. Jokaisessa tilauksessamme on sertifiointi. Jos olet kiinnostunut GIA:n (Yhdysvaltojen Gemmologian Instituutti) sertifioiduista timanteista, asiakaspalvelu tiimimme mielellään auttaa sinua.

 • Allergy-Free Material

  Allergiavapaat materiaalit Laadukkaimmat metallit ja tuotannossa käytetyt kivet ovat allergiavapaita. Kun on kyse sormusten käytöstä, mukavuus on yhtä tärkeä kuin korut itse. Tavoitteenamme on varmistaa, että teidän henkilökohtaisesti suunnittelemanne design-korut eivät pelkestään näytä hyviltä, ​​mutta tuntuvat myös mukavalta.

 • Vuosien kokemus

  Vuosien kokemus Monen vuoden ammattilaisen koekemuksen ja palavan halun kehittää työtämme, GLAMIRA on levinnyt moniin maihin ja sillä on osastoja ympäri maailmaa. Tilatessasi meiltä, korusi on taattu kentälle omistautumisen ja vuosien kokemuksen kautta.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Perustettu Heilbronnissa - Saksassa, laadukas vuodesta 2008 lähtien Saksassa perustettu GLAMIRA eroaa muista koruliikkeistä kahden tärkeän avainsanan takia: laatu ja täsmällisyys. Ammattitaidon ja kurinalaisuuden ansiosta vuosien saatossa vakiintuneet ja testatut prosessit antavat meille mahdollisuuden tarjota laadukasta palvelua ja koruja.

 • Suoraan tuottajilta

  Suoraan tuottajilta Kaikki jalokivet ja korut. Jokainen vaihe tyypillisessä vähittäismyynnissä lisää oman osansa tuotteen lopulliseen hintaan. Me olemme valmistaja, eli huolehdimme kaikista prosessin vaiheista, ensimmäisestä kynän kosketuksesta paperille tuotteen lähetille ojentamiseen saakka. Koska emme tarvitse jälleenmyyjiä, maahantuojia, tukkukauppiaita tai kivijalkakauppoja, voimme tarjota asiakkaillemme mittavat säästöt.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konflikti-vapaat timantit, jalokivet ja metallit Jalometalleja ja kiviä usein louhitaan kauhistuttavissa olosuhteissa ympäri maailmaa. GLAMIRA:ssa takaamme, että kaikki timanttien tuotannossa käytettävät timantit, jalokivet ja metallit ovat konflikti-vapaita, jotka ovat peräisin eettisistä lähteistä ja väkivallattomista alueista Kimberley prosessia noudattaen.